Vybrat těhotenské oblečení na svatbu nemusí být složité. Poradíme vám, jak na to

Vybrat těhotenské oblečení na svatbu nemusí být složité. Poradíme vám, jak na to

Je jaro – čas nových začátků. Příroda ožívá a nastává čas svěží energie, naděje a lásky. A právě z lásky se rodí nový život... Už dávno neplatí model, který platil za čas našich babiček: chození za ruku – svatba – svatební noc – do roka miminko.

Moderní doba mění naše staré názory i styl života. To, co bylo ještě před pár desítkami let nemyslitelné, je dnes přirozené a v pohodě. Užíváme si více svobody v tom, jak si chceme svůj život zařídit a prožít. A už nám tolik nezáleží na společenských normách a názorech našich babiček (nic proti nim, máme je moc rádi). Čím dál více žen prožije svůj velký den s miminkem pod svým srdcem. I v našem obchodě máme pár takových případů.

A právě dnešní doba nám umožňuje nosit to, co chceme a co se nám líbí bez ohledu na svůj stav. Rostoucí bříško může samozřejmě v oblékání představovat určité limity, avšak my věříme, že si v našem e-shopu Móda TaLeTi vybere podle svého vkusu každá žena.

Když jste pozvaná na svatbu

Ať už budete svědčit, jdete za družičku nebo jste na svatbu pozvaná jako host, v každém případě se očekává, že budete oblečená společensky a slavnostně. Na tom přece není nic zvláštního. Vždyť svatba je důležitou událostí v životě nejen nevěsty a ženicha, ale i jejich nejbližších. A právě v tento výjimečný den je slavností oblečení rozhodně na místě.

I jako nastávající maminka si můžete dovolit obléct to samé, co ostatní slečny a dámy pozvané na svatbu, tedy šaty nebo sukni s halenkou. Ovšem v provedení pro těhotné! Speciální těhotenské šaty, sukně a tuniky totiž respektují velikost bříška a změněné křivky vaší postavy. Zároveň dodržují zvýšené nároky na prodyšnost a komfort, takže se v těhotenském oblečení budete cítit dobře po celou dobu svatby.

Pokud se svatba bude konat v průběhu léta, raději zvolte šaty z chladivé a éterické látky, jako je například viskóza. Tato látka je velice jemná, splývavá a nepřitahuje smítka. Váš outfit si tak zachová svoji svěžest i po dlouhém obřadu. Naopak pokud se svatba chystá na jaro, podzim nebo dokonce zimu, sáhnout můžete po šatech z trochu pevnějšího a hřejivého materiálu. V žádném případě nic nezkazíte, když sáhnete po šatech celokrajkových nebo z bavlny. Krajková aplikace na oblečení působí honosně a elegantně. Z toho důvodu se na svatbu více než hodí, a to ať už se koná v zimě nebo v létě.

Volba délky sukně a šatů záleží jen a jen na vás. Jestliže se v krátkých sukních necítíte dobře, naše nabídka těhotenských sukní obsahuje i kousky s délkou ke kotníkům, takže si snadno vyberete. Vybraný kousek poté můžete zkombinovat s těhotenskou košilí nebo elegantní halenkou s vázačkou pod prsy, krajkovou aplikací v horní části nebo nabíráním na přední straně.

Když svatební zvony zní, bříško roste a vy se budete vdávat!

Už slyšíme Vaše námitky a dotazy – a co šaty pro nevěstu? Žádný problém! Těhotenská móda je již dnes na vysoké úrovni, a tak i v našem e-shopu Móda TaLeTi, se počítá s tím, že nastávající maminka bude potřebovat nejen nové těhotenské oblečení do práce nebo pro volný čas, ale dokonce něco tak speciálního, jako svatební těhotenské šaty. Na výběr je opravdu mnoho typů i barev. Nebojte se, nikdo Vás nenutí být klasickou bílou nevěstou. Odlehčenou variantu bílé představuje krémová nebo smetanová barva.

A i zde máte opět na výběr krátké a dlouhé těhotenské šaty. Obě varianty samozřejmě v perfektním střihu, který se přizpůsobí rostoucímu bříšku a nepřipraví vás o jedinečný šarm a eleganci pro tento neopakovatelný okamžik.

A co s nimi potom?

Možná si říkáte, že takové svatební šaty jsou jen na jedno použití. Avšak decentní a přizpůsobivé střihy i design našich modelů vám umožní využít tyto šaty nejen jako své vlastní svatební, ale třeba i po narození vašeho miminka jako šaty společenské, nebo třeba když půjdete na svatbu své kamarádce za družičku. Zkrátka nikdy nevíte, kdy se vám budou ještě hodit. Příležitost se vždy najde, tomu věřte.

Mnohé těhotenské šaty jsou navíc opatřeny nenápadnou vsadkou pro kojení nebo jiným způsobem mamince umožňují kojit bez toho, aniž by bylo třeba šaty svléci. Jejich elegantní vzhled se také snadno přizpůsobí aktuální módě, díky čemuž je ještě určitě ráda vynosíte během léta.

Když uvážíte, že mnohé z námi nabízených šatů mají střih propracovaný tak, aby je bylo možné využít nejen po celou dobu těhotenství (plynule se přizpůsobují rostoucímu objemu), ale také po porodu pro kojení (rafinované skryté a praktické prostřihy či vrstvení na dekoltu), pak pořízení takových šatů je rozhodně dlouhodobá investice, která se vám vyplatí. A pokud si vyberete dobře, mohou si takové šaty ve vaší skříni počkat i na další miminko. Slavnostních příležitostí pro krásné oblečení se najde jistě dost.

All comments