Jak si vytvořit pro své rostoucí bříško stylový šatník?

Jak si vytvořit pro své rostoucí bříško stylový šatník?

 V průběhu devíti měsíců těhotenství prochází tělo ženy mnoha změnami, tou nejvýraznější je bezesporu rostoucí bříško. Jako nastávající maminka se proto můžete cítit bezradná, protože své oblíbené oblečení již nemůžete nosit. Naštěstí je tady ale pro vás e-shop Móda TaLeTi, který vám zaručí, že i v těhotenství zůstanete svá a budete vypadat stále dobře. V tomto článku navíc najdete několik tipů, jak snadno a efektivně proměnit svůj šatník v těhotenský!

Dříve, než se vrhnete do nakupování, zamyslete se, jaké oblečení máte ráda a jaký styl oblékání vám vyhovuje. Ani v těhotenství se ho totiž nemusíte vzdát. Své těhotenské oblečení vybírejte podle svých preferencí a také i podle toho v čem se cítíte nejlépe. Dále pak zvažte, jaké aktivity budete převážně po dobu těhotenství vykonávat. Chodíte do zaměstnání? Cestujete? Sportujete? Je před vámi dovolená? Máte už děti? Plánujete svatbu? To vše ovlivňuje výběr těhotenského šatníku. Jakmile si otázky zodpovíte, budete hned lépe vědět, co hledat a jak oblečení vhodně kombinovat.

Do svého šatníku si kupujte jen kousky, které s vámi porostou

Ve vašem těhotenském šatníku by mělo být hlavně takové oblečení, které s vámi poroste. Je zbytečné kupovat si oblečení, v němž budete moci chodit pouze týden nebo dva. Takovým skvělým nadčasovým kouskem jsou například zavinovací šaty. Nejenže působí lichotivě, ale dokonale se přizpůsobí neustále se zvětšujícímu se bříšku. Některé lze dokonce využít i později při kojení, neboť jsou v dekoltu opatřeny praktickou a nenápadnou vsadkou, která vám umožní rychlé a diskrétní kojení bez nutnosti svlékání. Těhotenské šaty jsou také často nad bříškem ozdobeny šňůrkou nebo stuhou, která zvyšuje jak jejich praktičnost, tak stylový vzhled. Stuhou můžete totiž přizpůsobit šířku šatů aktuální velikosti vašeho bříška.

Nestyďte se nosit sportovně laděné oblečení, pokud ho máte rády

Sportovně laděné těhotenské oblečení je velmi pohodlné, protože se dokáže přizpůsobit rostoucímu bříšku. Ať už jde o tepláky, legíny nebo šortky, díky tomu, že jsou tak pružné, je můžete nosit po celé těhotenství. Sportovní elegance se navíc opět vrací do módy, takže s těmito kousky určitě nešlápnete vedle. Kromě toho se v pokročilém stádiu těhotenství stanou vaším věrným společníkem pohodlné tenisky, které právě nejvíce ladí se sportovním oblečením.

Noste jen to, v čem se cítíte příjemně

Je pravda, že se v těhotenství nemusíte ve svém těle cítit zrovna příjemně, a právě proto byste měly nosit jen to, v čem se budete cítit pohodlně. Jste romantičky? Máte rády šaty? Cítíte se v nich dobře? Noste je! Na trhu je dnes spousta střihů, které vám umožní užít si své těhotenství plnými doušky. Velmi oblíbené jsou v současné době například bavlněné strečové šaty, které patří k těm nejpohodlnějším. Rovněž lichotí ženské postavě, protože ji volně obepínají. V případě, že se nerady ukazujete, doporučujeme sáhnout po maxi šatech.

Pořiďte si alespoň jedny těhotenské džíny

K základním kouskům těhotenského šatníku patří také kvalitní těhotenské rifle. Kalhoty s elastickým pasem rozhodně nejsou zbytečnou investicí. Jsou velmi praktické a pohodlné. Na výběr máte jak džíny s vyšší pasem sahajícím až do poloviny bříška a beder, tak kalhoty s pasem končícím těsně pod bříškem. Jaký typ těhotenských kalhot zvolíte záleží už jen na vás a vašich preferencích. Zaručeně ale takový kousek unosíte do práce, na procházky i do města. I v těhotenství můžete vyrazit do společnosti V těhotenství se vám snadno může stát, že budete pozvána na svatbu či promoci, anebo si jen tak budete chtít užít trochu kultury a zajít na výstavu či do divadla. V takových případech je ale vyžadováno formální oblečení. Díky těhotenskému společenskému oblečení nebude muset pozvání odmítnout, a právě proto se hodí, mít ve svém novém šatníku alespoň jeden slavnostnější kousek. Opatřit si můžete buď šaty, anebo sukni a halenku. Oblečení je obvykle navrženo tak, abyste jej mohly využít i po porodu nebo v rámci jiných, méně slavnostních příležitostí. Pokud tedy chcete ušetřit, při výběru vybírejte kousky optimálně vyvedené v neutrálních barvách (čili v černé, bílé a šedé), které se dají snadno kombinovat

All comments