JAK VYBRAT TĚHOTENSKÉ OBLEČENÍ PRO SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

JAK VYBRAT TĚHOTENSKÉ OBLEČENÍ PRO SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

 Je před Vámi důležitá událost, na které chcete vypadat elegantně a žensky? Váháte, co si obléknout, když Vaše těhotenské bříško už se rozhodně nedá utajit? Nebojte se, i nastávající maminka může ve svém oblečení zazářit a my Vám poradíme, jak!

Šaty – to je to pravé slavnostní těhotenské oblečení

Dostala jste pozvánku na slavnostní hostinu, ples, svatbu či jedinečné setkání s přáteli a nyní přemýšlíte, co si obléknout? Chcete, aby vaše oblečení odpovídalo úrovni události, ale zároveň se chcete cítit pohodlně? Vyzkoušejte společenské těhotenské šaty, které se dokonale přizpůsobí vašim potřebám a nárokům. Vybírejte ale pečlivě. Ušity by totiž měly být z pružné a příjemné látky, která vás nikde nebude tlačit. V našem obchodě Moda TaLeTi si snadno vyberete šaty, které vám budou padnout. Zvolit můžete jak kousek vysoce společenský, tak ten méně formální, který se bude hodit i na běžné nošení.

Těhotenstvím čas společenských akcí nekončí. Jako nastávající maminka si můžete vybírat z nejrůznějších variant délek šatů i rukávů, barev, střihů a materiálů. Dopřejte si na každou událost nové šaty. Na výběr máte jak šaty v délce nad kolena, tak trendy maxi šaty, které decentně schovají drobné nedokonalosti a nateklé kotníky. Volný střih maxi šatů s přestřižením pod prsy můžete doladit doplňky a účesem v antickém stylu.

I těhulky si mohou dovolit koktejlky jako z Pretty Woman

Při výběru těhotenských společenských šatů také berte ohled na svůj typ postavy. Pokud se pyšníte dlouhými a štíhlými nožkami, i navzdory rostoucímu bříšku je neváhejte ukázat! Perfektně vyniknou v šatech pouzdrových, které mimo jiné jemně zdůrazní vaše rostoucí břísko. Jestliže se ale na pouzdrovky necítíte, můžete vyzkoušet šaty, které se směrem od pasu dolů rozšiřují a vytváří tzv. áčkový typ sukně. Tento střih je ideální pro ženy s postavou tvaru „jablko“, kterým krásně opticky zúží oblast pasu, a přitom vyzdvihne délku nohou. Délka šatů pod kolena zase lichotí postavě typu „hruška“, jež se vyznačuje širšími stehny. Tato délka totiž prodlužuje siluetu a opticky ubírá na váze.

K čemu slouží řasení pod prsy a překřížení látek v oblasti dekoltu?

Ať už zvolíte šaty delší nebo ke kolenům, je důležité se zaměřit na to, aby měly střih přizpůsobený rostoucímu bříšku a vytvářely jemně zdůrazněnou těhotenskou křivku Vaší postavy. K tomu právě slouží řasení pod prsy doplněné často ozdobnou stuhou nebo zřaseným křížením látek s praktickou funkcí pro kojení. Tyto ozdobné prvky zároveň poskytují dostatek prostoru pro vaše větší prsa a lehce je zpevňují. Převázání stuhou těsně nad klenoucím se bříškem často také odpoutává pozornost od problematických partií.

Černá je klasika, kterou rozhodně nikdy nic nezkazíte

Těhotenská móda to nejsou pouze šaty. Do společnosti se přece také skvěle hodí sukně a halenky! Stejně jako u šatů i zde je nabídka opravdu široká, a tak je třeba pozorně vybírat. Balonové těhotenské sukně odvádí pozornost od širokého pasu, a naopak upozorňují na nohy. Podobný efekt mají sukně plisované a do A. Úzký pas vynikne v sukni kolové a tulipánové. Pokud vás však příroda obdarovala postavou do tvaru přesýpacích hodin, určitě se nebojte zvolit sukni pouzdrovou.

A jestliže váháte, jakou barvu zvolit, jednoznačně vám můžeme doporučit nestárnoucí černou, která nejenže lichotí každé postavě, ale také se perfektně hodí pro všechny příležitosti.