OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl I.

OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl I.

Možnosti dnešních žen jsou úplně jiné, než tomu bylo ještě před několika generacemi. S nadsázkou by se dalo říci, že téměř neomezené. Mají skvělé kariéry, cestují, řídí si svůj život tak, jak potřebují a užívají si naplno toho, co jim ženský svět nabízí. Napříč všemi generacemi mají však ženy stále něco společného. Touhu po dítěti. U většiny žen se postupem času ozve „matka příroda“ a ony zatouží po děťátku. Vždyť umožnit vznik nového života a stát se maminkou je neopakovatelný zážitek!

Dokonce i slavné ženy touží po dítěti. A stejně jako ostatní těhulky řeší typickou otázku: „Co na sebe?“. A jelikož je jejich život často dopodrobna sledován veřejností, tím více potřebují dbát o svůj vzhled. Nezáleží na tom, zda vyráží na večírek, na významnou společenskou událost nebo obyčejnou procházku s pejskem, pečlivý výběr nesmí v žádném případě uspěchat. O to více máme radost z toho, že do naší módy TaLeTi vkládají slavné maminky důvěru. Přesvědčte se sami, jak naše modely slavným maminkám sluší.

Úspěšná modelka Tereza Fajksová

Tereza je úspěšnou českou a uznávanou modelkou. Být stále krásná se doslova jejím posláním. V roce 2010 se přihlásila do mezinárodní soutěže krásy Miss Tourism Queen of the Year International 2010 v čínském Shandongu, kde se umístila jako II. vicemiss z celkového počtu 85 dívek, a navíc ještě získala podtitul Miss body beautiful. Podobný úspěch opakovala na české scéně v roce 2011, kdy se účastnila soutěže Česká Miss a získala titul Blesk Česká Miss Earth 2012. V této soutěži se tedy umístila na krásném 3. místě. Úspěšný pro ni byl i rok následující, a to konkrétně na mezinárodní soutěži krásy Miss Earth 2012, které se konalo ve Versailles Palace v Alabang, Muntinlupa City na Filipínách. Zde se zapsala do historie jako první česká Miss Earth z celkového počtu 79 dívek vybraných z celého světa.

Tereza Fajksová

Lucie Špičková – modelka, která miluje fitness

Největší láskou a koníčkem Lucie Špičkové je především fitness cvičení. Kromě toho se také na profesionální úrovni věnuje modelingu, a to převážně v glamour stylu. Jak uvádí na svých stránkách, má mnoho profesních plánů do budoucnosti, teď si ale dává trochu pauzu, neboť i ona čeká miminko.

Lucie Špičková – modelka, která miluje fitnessLucie Špičková – modelka, která miluje fitness

Blogerka a cestovatelka Valerie Mirić Tkadlčíková

Valerie je známou blogerkou na poli fitness a power lift, která hodně cestuje a dokumentuje svůj život po boku profesionálního sportovce. Také jí se letos poštěstilo přijít do požehnaného stavu a my jsme moc rádi, že se jí naše šaty moc líbí.

S jejím svolením si dovolíme citovat, co píše na svých facebookových stránkách, kde ji můžete vidět vyfocenou v šatech Latika z naší letní kolekce značky Torelle. "Momentálně jsou dva druhy oblečení v mý skříni (krom toho třetího komínku věcí, do kterých se nevejdu :-) - a to oblečení, který rozhodně už nikdy nechci po těhotenství oblíct (doufám totiž, že takovou velikost už po prckovi mít nebudu :-) :-) ) a oblečení, u kterýho se modlím, aby se scvrklo a bylo mi furt! A šaty, které mi poslala Táňa z Móda TaLeTi jako dárek k bříšku, ty jsou rozhodně ta "dvojka" Moc děkuji za milý překvápko!"

Sympatická herečka a modelka Andrea Růžičková Kerestešová

Další maminkou, kterou s radostí oblékáme, je slovenská herečka Andrea Růžičková rozená Kerestešová. Známá je především pro svoji roli v české komedii Rafťáci, seriálu Vyprávěj nebo Ordinaci v růžové zahradě 2. A i když například od filmu Rafťáci uběhla již pěkná řádka let, stále je tou krásnou, usměvavou a sympatickou ženou, která je dnes také maminkou už dvou letého Tobiáše. Od dětství snila o tom, že bude herečka, a právě to se jí také splnilo i přestože začátky nebyly vůbec lehké. Andrea je vlastně ukázkovým příkladem, že pokud člověk chce a jde si za svým cílem, může dosáhnout čehokoli.

Sympatická herečka a modelka Andrea Růžičková Kerestešová

Pomáhat nastávajícím maminkám s výběrem vhodného a slušivého oblečení nás baví. Proto na našem e-shopu nabízíme modely aktuálních kolekcí od osvědčených značek a zkušených výrobců těhotenského oblečení. A to pro každou příležitost a pro každé roční období. Každá žena se chce líbit, a ani v těhotenství není nutné se vzdávat elegance a ženskosti.

All comments