Vyberte si těhotenské spodní prádlo, které perfektně sedí!

Vyberte si těhotenské spodní prádlo, které perfektně sedí!

Chcete se cítit příjemně, pohodlně a sexy i v období těhotenství? Možná budete překvapena, ale významný podíl na tom, jak se žena cítí, má spodní prádlo. Pokud ženu podprsenka škrtí a kalhotky tlačí do oblasti boků, není to pro ni jen nepohodlné, ale tento fakt jí dokáže značně otrávit náladu a znepříjemnit den. Zvláště během těhotenství je klíčové, aby žena byla v pohodlí a nic ji neomezovalo v běžném pohybu.

Pojďme se společně podívat na to, jak si správně vybrat těhotenské spodní prádlo, které je padnoucí a pohodlné.                                                                                                                                                                                 

Jakou zvolit velikost těhotenské podprsenky a kalhotek v těhotenství a v době kojení?

Během těhotenství se postava ženy pozvolna mění a rozšiřuje. Je to naprosto přirozené, bude se to týkat i vás a není třeba, abyste z toho byla smutná, naopak, roste ve vás nový život, což je důvod k radosti, ale ten pro svůj potřebuje prostor.

Při nákupu těhotenského spodního prádla však mějte na paměti, že ne vždy stačí pouze vybrat si větší velikost, oproti té, která byla pro vás obvyklá v době před těhotenstvím. Pokud si však stejně, jako mnoho dalších žen nejste jistá, která velikost je pro vás ta pravá, není nic jednoduššího, než se podívat na velikostní tabulku u vámi vybraného konkrétního kousku oblečení a přeměřit své křivky krejčovským metrem. U nás v e – shopu Móda Taleti vždy u produktů samozřejmě tyto tabulky najdete.

Nebojte se komunikovat

Další možností, kterou při výběru správné velikosti můžete využít, je telefonické poradenství, výměna zboží za lépe padnoucí velikost, či jiný, pro vás vhodnější model. Komunikovat s námi můžete také prostřednictvím e – mailu a sociálních sítí Facebook a Instagram, kde jsme rovněž aktivní.

                                                           

Kojící podprsenka je nepostradatelnou záležitostí

Naprostým základem šatníku každé těhotné ženy by měla být kojící podprsenka, protože v těhotenství plní hned několik důležitých funkcí. Nejen, že citlivému poprsí poskytuje celodenní oporu, ale také šetří měnící se prsní tkáň a mnohdy prsa nadlehčuje, čímž ulevuje již tak značně namáhaným zádům. Speciální kojící podprsenky navíc využijete jak v těhotenství, tak i následně právě v období kojení vašeho dítka. Košíčky jsou uzpůsobeny tak, že je lze v horní části odepnout pouze jednou rukou, což je velmi praktické a pohodlné a dosáhnete díky tomu rychlého a bezproblémového nakojení svého miminka.

                                                                              

Při výběru podprsenky je důležité zamyslet se nad následujícími body:

- V jaké fázi těhotenství se nyní nacházíte, jste například před polovinou a chcete podprsenku nosit až do porodu?

- Máte těsně před porodem a podprsenku chcete nosit i nyní před porodem?

- Je důležité myslet na to, že se vám zvětší obvod pod prsy, protože se vám rozšiřuje hrudní koš, jak miminko ve vás postupně roste. Příroda je ale mocná a zařídila to tak,

že regenerace těla ženy po porodu obvykle probíhá poměrně rychle, což znamená, že díky pružnosti chrupavek u žeber se tělo vrací do podoby před porodem.

- Kolikátý háček pro zapínání své běžné podprsenky využíváte?

- Nebojte se vybrat si minimálně o číslo větší košíček oproti tomu, který si běžně kupujete.

Přestože je praktičnost podprsenky důležitým aspektem, při jejím výběru hraje nezastupitelnou roli rovněž vzhled a estetické provedení. Vždyť i v těhotenství se my ženy chceme cítit přitažlivě a líbit se stále svému partnerovi i samy sobě. My v Móda Taleti nabízíme celou řadu kojících podprsenek v různých barvách a designech. V nabídce najdete košíčky hladké, ale i dekorované smyslnou krajkou. Nemůžete – li se rozhodnout, kterou variantu zvolit, vyberte si obě, v těhotenství i kojení je jistě využijete, můžete je střídat a budete tak vždy mít jednu, kterou můžete nosit, když druhá bude v pračce.

                                             

Byla by škoda nemít prádlový komplet podprsenky a kalhotek!

Móda Taleti nabízíme nejen podprsenky, ale i kalhotky. Vyberte si z naší nabídky a buďte uceleně krásná v lichotivě jednotném designu.

                                             

Těhotenské noční košilky vám ulehčí kojení

Noční vstávání k miminku čeká vás, stejně jako další maminky a jistě se při této činnosti, která vám i vašemu miminku přerušuje tolik potřebný spánek, chcete cítit pohodlně. Těhotenské noční košilky od nás z Móda Taleti jsou pro vás ideální volbou, protože jsou praktické nejen v noci, ale i během dne a všeobecně v každé chvíli, kdy si potřebujete odpočinout. Jsou vybaveny skrytým zipem, vsadkou nebo velice vkusným překřížením přes prsa, které je možné rychle odhrnout, v případě potřeby kojení. Nejpohodlnější jsou košilky ze 100% bavlny, která je známá pro svoji prodyšnost a savost, ale také bezproblémovou údržbu. Vyberte si z naší nabídky bavlněných košilek v různých designových variantách, protože je můžete nosit před porodem i po něm. 

                                             

All comments