OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl II.

OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl II.

  Vaše těhotenství je v plném proudu a porod se chtě nechtě blíží. S postupujícími měsíci se bříško začíná čím dál tím více kulatit a vy přibírat na váze. Oblečení, které jste nosila doposud, už neobléknete a je tedy ten pravý čas poohlédnout se po jiném. Pohodlnějším, padnoucím, těhotenském. To je scénář, který řeší takřka každá nastávající maminka. A slavné těhotné ženy nejsou výjimkou.

Pokud si kladete otázku, jak si v širokém sortimentu těhotenského oblečení vybrat, aby k sobě jednotlivé kousky ladily, pak vás jistě potěší přehled toho, co si u nás vybraly slavné maminky. Prohlédnout si dokonce můžete, jak oblečení sladily dohromady a inspirovat se u nich. A jestliže si stále nebudete vědět rady, určitě se na nás neváhejte obrátit. Rádi vám poradíme. 

Česká herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová

Berenika je úspěšná žena, kterou můžete znát díky knize Sedmilhářky, seriálu Ulice nebo díky divadelnímu zpracování Šíleně smutné princezny. K jejím titulům herečky a zpěvačky se ale navíc 14. února 2020 ještě přidal titul novopečené maminky! Uzlíčkem lásky, který Berenika svírá na fotce, je dcera Lola. Ta pro svou maminku Bereniku a tatínka Kryštofa bude už navždy amorkem lásky, a to nejen proto že se narodila na Den svatého Valentýna. ♥ 

                                                    

Berenika si u nás vybrala dlouhé těhotenské šaty s rafinovaně řešeným vrškem, které umožňují rychlé a diskrétní kojení. Na ramenou jsou řešeny na vázačku, díky čemuž je lze snadno přizpůsobit postavě a zvolit si hloubku výstřihu. Posety jsou drobným vzorem, který na tmavě modré látce nádherně vyniká. K šatům si můžete obout jakékoliv sandálky či tenisky. Anebo se v nich můžete procházet po trávě bosa, stejně jako to udělala Berenika.

Herečka a zkušená maminka dvou krásných holčiček Kristýna Leichtová

Kristýnu můžete znát jako seriálovou, filmovou i divadelní herečku a spatřit jste ji mohli dokonce i v taneční soutěži StarDance, kde se před několika lety objevila. Nyní se věnuje hlavně rodině, která se letos v červnu rozrostla o další holčičku Rozárku. Ta spatřila světlo světa v domácím prostředí, neboť se Kristýna rozhodla pro domácí porod.

Kristýna Leichtová je herecká kolegyně Bereniky, která se na instagramu rozhodně netají fotkami ze svého soukromého života, včetně rodinných snímků svých dvou krásných dcer starší Dorotky a mladší Rozárky. Při obou těhotenstvích Kristýna nedala dopustit na naše oblečení, což nás samozřejmě velmi těší. 

                                                  

Na fotce můžete vidět Kristýnku v naší těhotenské podprsence Daily bez kostic. Herečka vsadila na jistotu v podobě černé barvy, která ji velmi sluší. Tento typ podprsenky má širší obvod, což je důležité pro podporu stále se zvětšujícího poprsí.

Youtuberka, influencerka a modelka Kateřina Bartková

Kateřina je na internetu známá jako Kateřina Maxwell a jak jistě hned na první pohled zjistíte, má ráda módu jako většina žen. Nyní je ale pro ni hlavním smyslem života malá roztomilá holčička, která získala jméno Sophie. A ačkoliv Kateřina se svou rodinou žije dlouhodobě v Německu, na Českou republiku nezanevřela. To dokazuje i to, že ráda nakupuje u nás.

                                                   

Pro své rostoucí bříško Katka v těhotenství zvolila těhotenskou košili IMPERIA s prodlouženou délkou. Tu vpředu zavázala na mašli, aby své bříško zdůraznila. Košile působí velice elegantně, a proto je vhodná i na pracovní schůzky. Díky své bílé barvě se snadno kombinuje. Katka k ní zvolila modré rifle z našeho sortimentu.

                                    

Jako další si u nás Katka vybrala těhotenské spodní prádlo. To je ale samozřejmě možné nosit i po porodu, a to dokonce v případě, že nekojíte. Těhotenské podprsenky totiž vypadají jako klasické. Na fotce vlevo můžete vidět model kojící podprsenky Mama Claudia Ecru, k níž nabízíme ve stejném barevném provedení také kalhotky. Tato jedinečná podprsenka ve smetanově bílé barvě vyniká inovativním tvarem a jemnou krajkou s květinovým motivem. Vyztužena je měkkou vložkou a kosticí ve spodní části. Na fotce vpravo pak můžete vidět černou vyztuženou kojící podprsenku Prestige Soft v celokrajkovém sexy provedení. Tato podprsenka je lehká, polstrovaná s chytrým zapínáním na přední straně. Zajímavě řešená záda na fotce sice vidět nemůžete, ale podívat se na ně můžete v našem e-hopu.

..... a dále se můžete těšit třeba na maminku, dabérku, herečku a zpěvačku Ivanu Korolovou :-) ... 


                             

All comments