OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl III.

OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl III.

Dabérka, herečka a zpěvačka Ivana Korolová

Další herečka, kterou je nám radost vám představit, se jmenuje Ivana Korolová a možná ji znáte z filmu Ať žijí rytíři, který byl před lety vysílán jako seriál v České televizi. Pokud vám tento film nic neříká, dost možná si lépe vybavíte její hlas, který byl propůjčen Sanse ze seriálu Hra o trůny.

                                                

Ivana dala přednost úpletovým, sportovněji laděným šatům s krátkým rukávem. Tyto těhotenské a kojící šaty Rút u nás seženete v několika barvách! Zajímavé jsou tím, že v přední části obsahují skrytý zip, pomocí něhož můžete šaty ve výstřihu rozepnout a kdykoliv svého drobečka pohodlně nakojit. Zároveň šaty můžete nosit i v době, kdy už kojit nebudete.

Fitness trenérka a blogerka Lilly Marvanová

Linda na instagramu známá jako Lilly je osobní trenérka, influencerka a fitnesska, která se zajímá o zdravý životní styl. Před půl rokem se jí narodila dceruška Melinka, a tak se teď více než cvičení věnuje právě péčí o ni.

Na fotkách Lindy spolu s jejím partnerem a těhotenským bříškem ukrývajícím malou Mel, můžete v akci vidět naše podprsenky Flow Soft ve třech barvách. Když si je Linda pořizovala využívala je jako těhotenské kousky, dnes už však není pochyb o tom, že plní funkci pro kojení. Tyto lehké, polstrované podprsenky jsou ale také zajímavé tím, že je ve výstřihu zdobí dnes hodně populární strappy pásky, které zvýrazňují žensky klenutý dekolt.

Herečka a dvojnásobná maminka Lenka Zahradnická

Dnes už dvojnásobná maminka Lenka Zahradnická si v těhotenství oblíbila naši módu. Velkou radost nám udělala svým příspěvkem na instagramu, kde o TaletiModa říká, že jsme ji zachránili před nošením těhotenského oblečení ve veselých barvách a s vtipnými motivy. Protože takového oblečení je všude spousta a většinou móda pro těhotné je jen o tom. To naštěstí u nás nehrozí. Nabízíme totiž i oblečení v decentních barvách a bez rádoby vtipných potisků, které lze vynést i mezi lidi :-)

                                                                

Lenka zvolila rozevřený svetr v prodloužené délce s nákrčníkem, díky němuž už nebudete potřebovat kolem krku šálu. V šedé barvě ji to navíc moc sluší.

Slovenská zpěvačka Mária Čírová

Mária Čírová je zpěvačka ze Slovenska, která si u nás vybrala několik pohodlných těhotenských šatů pro letní období. První z nich jsou asymetrické elegantní šaty Lilian v mátové barvě, které doplnila moderními botaskami. Vy k nim ale můžete klidně nazout sandálky. Záleží, co vám vaše kotníky dovolí. Jako další zvolila rozevláté fuchsiové šatičky s krátkými rukávy a pak fialové šaty s vázáním pod prsy.

Její oko dále padlo na noční košilku Iris vhodnou pro kojení. Ta i když to tak na první pohled nevypadá, ukrývá dva postranní zipy u výstřihu, které usnadňují noční kojení.

..V příštím díle, který bude už čtvrtý, se můžete těšit napříkad na  Terezu Fajksovou Miss Earth 2012.

All comments