Prožijte podzim a zimu v těhotenském oblečení z Móda Taleti

Prožijte podzim a zimu v těhotenském oblečení z Móda Taleti

Objevte kolekci pro podzim/zima 2018/2019 tady na e- shopu, ale i v naší kamenné prodejně Móda Taleti, která se nachází v olomoucké nákupní galerii Šantovka, v prvním patře. Ve zmíněné prodejně si můžete nabízenou módu vyzkoušet, prohlédnout si ji a seznámit se tak s příjemnými materiály, ze kterých je vytvořena, na vlastní oči. Těší se zde na vás vstřícný a empatický personál, který je připravený vám, při výběru padnoucího oblečení, pomoct a dát doporučení, abyste se ve vybraném oblečení cítila pohodlně při nejrůznějších příležitostech. 

Znáte to také, včera ještě relativně teplo, dnes už chladno? Ráda byste si koupila těhotenské oblečení ideální na podzim, v němž vám bude příjemně a mohla byste si jej obléci i v zimě? Nechcete nic podcenit a přemýšlíte tedy, jak překlenout toto krásné, ale poměrně teplotně zrádné období, jakým podzim bezesporu je? Nebo chcete být na zimu připravená v předstihu? U nás, tady na e-shopu nebo v naší kamenné prodejně, si vyberte oděv, který se snadno přizpůsobí nejen vašemu rostoucímu bříšku, ale i ostatním partiím, které v průběhu těhotenství prochází mnoha změnami.

Užijte si podzim a zimu, v pohodlí, v oblečení z Móda Taleti.

V Móda Taleti nabízíme těhotenské oblečení pro moderní ženu, nejrůznější postavy a je ideální pro všechna stádia těhotenství, ale také v období po porodu. Proto nabídka z kolekce podzim/zima 2018/2019 je velmi pestrá a obsahuje výborně kombinovatelné kousky, v mnoha barevných provedeních, od světle šedé, tmavě šedé, pudrové přes výraznou růžovou, oranžovou, až po tmavě modrou a černou barvu. Zajímavé detaily, jako například umně vytvořené výstřihy, projmutí a průvleky na tkaničku a nejrůznější vzory od aktuálních proužků, puntíků přes květiny až po geometrické vzory umístěné tak, aby podtrhly přednosti vaší postavy, jsou samozřejmostí, stejně jako propracované střihy. Díky kombinaci všech těchto aspektů je Móda Taleti skutečně vhodná na různé příležitosti.

Jste na začátku těhotenství či v jeho průběhu a ráda byste si koupila těhotenské šaty, které vám již nyní poskytnou pohodlí, a přesto se v nich budete cítit krásně i při společenských příležitostech jako je například návštěva divadla apod.? Sáhnout můžete po černých šatech se zlatým detailem na rukávech nebo můžete volit šaty které využijete v  době těhotenství ale i pak, při kojení, když budete na procházce s kočárkem, kárované šaty s růžovým proužkem, šaty se zavazovací mašlí vhodné taky i na kojení nebo šedé káro na tom květy, jsou skvělou volbou a můžete si je vzít i do práce.                                                   

                    

Milujete podzimní vycházky městským parkem? Obujte pohodlné tenisky a k nim těhotenské džíny s vyšší vsadkou na bříško nebo s nižším pasem pod bříško, které seženete u nás v Móda Taleti ve variantách od světlé až po tmavě modrou. K nim si můžete zvolit některou z námi nabízených halenek nebo svetříků. Vše co u nás najdete je z pohodlných materiálů s vysokým podílem elastanu, které jsou příjemné na dotek a nedráždí v těhotenství tak často citlivou pokožku. Těhotenské kalhoty můžete skvěle kombinovat s jednobarevnou halenku, vhodnou i na kojení, se zavinovacím svetříkem nebo zavinovací mikinou s kapucí, vhodnými i na kojení. Dále můžete sáhnout po pohodlných těhotenských trikách, které máme v nabídce v různých barvách nebo střizích. Pro chladnější dny můžete zvolit delší mikinu na zip s kapucí, která se dá taktéž použít i na kojení, kterou máme v světlé šedé, tmavě modré nebo antracitové barvě nebo tmavě šedý kardigan.
                           

Jdete se jen tak projít po městě a ráda nosíte sukně? Oblékněte si pohodlnou džínovou sukni nebo úpletovou sukni a k ní nějakou krásnou dvouvrstvou halenku vhodnou i na kojení nebo halenky, které jsou taky vhodné i na kojení. U nás v Móda Taleti také seženete veliký výběr těhotenských legín  a k nim skvěle padnoucí delší tuniky, které i po porodu rozhodně neuložíte na dno skříně a využijete je i dále na kojení.

Jste již ve vysokém stupni těhotenství a hledáte šaty do práce, ve kterých můžete následně zajít s kamarádkou na zákusek? I takové šaty najdete u nás v nabídce.  


Máte těsně před porodem a ráda byste si pořídila variabilní šaty, které můžete nosit i po porodu? Pořiďte si šaty které budou 2v1. které  jsou svým střihem přizpůsobené rostoucímu těhotenskému bříšku, ale zároveň díky umně schovaným zipům, knoflíkům nebo přeložením jsou uzpůsobené i na kojení. Máte už miminko a chcete se cítit krásně a být v pohodlí? Tyto šaty jsou vhodné i pro vás.

Upřednostňujete komfort a chcete být krásná bez kompromisů? Nakupujte v Móda Taleti.

Přesvědčte se o široké nabídce těhotenského oblečení firmy Móda Taleti sama a navštivte kamennou prodejnu a e – shop. Sledovat nás můžete také na facebooku a instagramu.

All comments