BOŘÍME STARÉ MÝTY O TĚHOTENSKÉM OBLEČENÍ!

BOŘÍME STARÉ MÝTY O TĚHOTENSKÉM OBLEČENÍ!

14.5. 2019

 
Ten neopakovatelný okamžik, kdy se žena dozví, že čeká miminko, se jen těžko popisuje slovy. Je to směs pocitů štěstí, naděje, očekávání a radosti. Od této chvíle se vše začíná točit kolem příprav na narození miminka. S rostoucím bříškem však nastávají i praktické starosti pro maminku. Někdy se ženě postava nečekaně rychle změní, ale to neznamená, že by měla rezignovat na pěkný vzhled a své pohodlí. I když se zdá, že příprava na narození miminka přináší mnoho výdajů, bylo by velkou chybou šetřit na oblečení pro budoucí maminku. Obzvláště pokud je ženou, která chce zůstat do poslední chvíle svého těhotenství součástí svých pracovních i společenských aktivit. Pokud si totiž správně vyberete, nemusíte se obávat investice do něčeho, co využijete jen pár měsíců. Správné sestavení těhotenského šatníku je naopak velmi promyšlenou záležitostí i pro období dlouho po porodu. A věnovat tomu čas i finance se skutečně vyplatí.



                            Boříme mýty        JSME MATEŘSKÁ MÓDA

Mnoho obchodů s oděvy, včetně našeho e-shopu Těhotenská móda TaLeTi https://modataleti.cz/  nabízí celou řadu oděvů připravených speciálně pro různorodé a často se měnící potřeby těhotných žen. Toto oblečení se na první pohled neodlišuje od běžného oblečení pro ženy, ale je zde kladen větší důraz na kvalitu střihu, který počítá s rostoucím bříškem i zvětšujícím se poprsím. Tak si může být nastávající maminka naprosto jistá, že její měnící se postava bude mít nejen dostatek volnosti a pohodlí, ale také že neztratí nic ze své ženskosti, elegance a půvabu. Ba naopak - možná právě s těhotenským oblečením si budete poprvé připadat opravdu jedinečná a okouzlující, neboť bude umocňovat novou jiskru ve vaší osobnosti.



OBLEČENÍ PRO OBDOBÍ TĚHOTENSTVÍ I PO PORODU



Mnoho žen, které se ocitly v požehnaném stavu poprvé ve svém životě, si možná řekne, že se nevyplatí investovat mnoho peněz do oblečení, které po pár měsících odloží na dno skříně nebo na půdu. To je však již přežitý názor. Pokud si prohlédnete např. naši novou kolekci těhotenského oblečení, Jarní a letní kolekce, zjistíte, že mnoho halenek, triček, šatů i třeba sportovních mikin či nočních košilek má speciální úpravu střihu pro diskrétní a pohodlné kojení. A zkušené maminky již ví a jistě ocení, jak velkým pomocníkem je správně navržené oblečení umožňující nakojit miminko kdykoliv a kdekoliv je potřeba. Dnešní těhotné ženy jsou zvyklé zůstat aktivní a účastnit se společenského i pracovního života bez omezení. K tomu ale potřebují praktický a funkční šatník s univerzálními kousky, které mohou vhodně kombinovat pro různé příležitosti. Vzhledem k tomu, že v současnosti je opět trendem vracet se k přirozenosti a kojit své miminko často i déle než jen pár měsíců po porodu, získají naráz tyto praktické oděvy své opodstatnění a jeví se jako velmi důležitá dlouhodobá investice pro celou rodinu. Protože spokojená maminka si dokáže své těhotenství i mateřství mnohem více užívat a rozdávat radost svému okolí.

Těhotenské oblečení se vyznačuje mnoha prvky (vysoká elasticita, menší počet švů, promyšlené střihy, upravitelnost velikosti pomocí knoflíků, šňůrek či pružných výztuh), díky kterým jej bez problémů využijete i dlouho po porodu. Podívejme se na některé příklady z naší kolekce.



TĚHOTENSKÉ KOŠILE A HALENKY

Halenky, trička či košile, s krátkým i dlouhým rukávem, jsou základním prvkem šatníku každé ženy. U těchto kousků je obzvláště důležitý pěkný střih, který umožní přizpůsobit se rostoucímu bříšku a zvětšujícímu se poprsí. Dobře navržená halenka nebo košile správně zdůrazní Vaše přednosti a decentně zakryje, co má zůstat skryto. Elastické materiály, v mnoha případech v úpravě pro citlivou pokožku v horkém letním období, basic styl i pestré vzory. Těžko si vybrat pouze jediný kousek :-) 

                    ŠATY

Dnes je již naprostou samozřejmostí, že si těhotná žena může vybrat z velkého množství typů krásných šatů - pro každou příležitost. V délce mini, těsně ke kolenům či maxišaty. Decentní střihy pro speciální společenské události (svatby, křtiny, narozeninové oslavy apod.), které dokáží zeštíhlit Vaši postavu i s velkým bříškem. na výběr je z mnoha barev, vzorů i materiálů. Řasení, ozdobné stuhy pro vázání nad bříškem a jiné praktické vychytávky a ozodby dodávají těhotenským šatům šmrnc a jedinečný vzhled. Vám umožní Navíc se nemusíte vzdávat společenského života ani po porodu, díky skvělým střihům těhotenských a kojících šatů můžete nakojit své miminko kdekoliv.

                          



PŘEHOZY, VESTY A PONČA

I v létě se někdy docela ochladí a tak je příjemné, když se můžete zachumlat do něčeho hřejivého a pohodlného třeba při večerním posezení na terase. K tomu se báječně hodí krásná a moderní ponča, úpletové vesty či elegantní přehozy. Jejich výhodou je univerzální velikost, maximální pohodlí a jednoduchost oblékání a při tom budou stále funkční, i když už bude těhotenské bříško minulostí a vy budete spíše potřebovat rychle a diskrétně nakojit své miminko. Vždyť se můžete do ponča zabalit i s ním, jako do pelíšku :-)


                           

All comments