CO NABÍZÍME TĚHOTNÝM MAMINKÁM?

CO NABÍZÍME TĚHOTNÝM MAMINKÁM?


                                                                                                           SKVĚLÉ MATERIÁLY A STYLY !!!!


Protože se ve světě módy pohybujeme již dlouho a víme, co těhotné a kojící maminky nejvíce oceňují, dokážeme Vám poradit s výběrem vhodných kousků dle vašich potřeb. Kromě perfektních střihů jsou pro pohodlí mateřského oblečení velmi důležité materiály. U těhotenské módy je zásadní pružnost  a jistota, že střih a tvar udrží svou formu Šaty Neitiri. Také prodyšnost a úprava materiálu, která nedráždí pokožku i v teplejších dnech je pro nastávající maminky velmi důležitá Košile Stina. K látkám patří také vzory, potisky či zajímavé ozdůbky a těch se není třeba v těhotenství obávat Košile Papilio, Halenka Solange II , Halenka City , Šaty Agata , Tričko Star , Naopak - užijte si módu, experimentujte, nebojte se ukázat světu své bříško Halenka Kaza. Víme, že s přibývajícími kilogramy je někdy pro těhotné ženy náročnější zvládat horké dny, proto můžeme doporučit lehké materiály s chladivým efektem Šaty Debora , Halenka Dega.


                                                                                                                                                                           


Měnící se silueta a přibývající váha si dříve či později žádají doplnit šatník o nové kousky oblečení, které však bude možno využít co nejdéle i po porodu nebo si klidně počkají ve vaší skříni na další miminko :-) Halenka Lea , Tunika Alaja , Tunika Serena . Správně vytvořený střih je u těhotenského oblečení rozhodující - nejen pro to, aby se zvolený kus oděvu dokázal průběžně přizpůsobovat rostoucímu bříšku a při tom působil stále slušivě, ale především plnil více funkcí. Proto je vhodné vybírat halenky či šaty s úpravou střihu pro kojení Šaty Recia , Šaty HollyNew II. Kojit dlouho po porodu je opět trendem, který vrací mateřství přirozenost, proto se Vám investice do skutečně dobré těhotenské módy mnohokrát vrátí Sportovní šaty Lilam , Podprsenka ANA. 



                                                                                                                                                                                   


Zatím jsme se bavili o bříšku "shora", takže halenku a tričko již máte určitě vybráno. Ovšem kalhoty či sukně mohou být v těhotenství teprve oříšek. Zde záleží na pohodlí dvojnásob. Nebojte se, i s tím Vám pomůžeme. Na výběr je skutečně velké množství těhotenských riflí Cairo , Capra, Pedro, společenských Corte i volnočasových kalhot Lanti , Fitness, letní capri, šortky i sukně všech střihů, barev i délek  Coco, Vali, Krabi . Důležitý je střih, který Vás neutlačuje v pase, možnost úpravy obvodu dle měnících se rozměrů Vašeho bříška také vzdušnost materiálů především pro léto. A pozor! Nezapomínejme na leginy, ty patří do šatníku každé ženy, nejen té těhotné. 


                                                                                                             
                                                       
                                                        Lanti
     



Mnoho dalších informací o těhotenské módě, značkách a aktuálních trendech naleznete na našich stránkách www.modataleti.cz 

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU ! 

All comments