JAK SE CO NEJLÉPE OBLÉCT V TĚHOTENSTVÍ DO ZAMĚSTNÁNÍ

JAK SE CO NEJLÉPE OBLÉCT V TĚHOTENSTVÍ DO ZAMĚSTNÁNÍ

Dnešní moderní ženy jsou zvyklé být aktivní a chodit na pracovní schůzky i během těhotenství. Kromě toho povinný dress code nebere na těhotné ohledy. Co tedy dělat, když čekáte miminko a postava se začíná měnit každým dnem?

Důležitý je dobrý základ

V dnešní době módní trh zajišťuje i ženám v očekávání možnost vybírat z širokého množství stylů, střihů a materiálů těhotenského oblečení. Elegance a maximální pohodlí se již navzájem nevylučují, čímž se i pro těhotné otevírá svět módy a nepřeberných možností. Obměnit kompletně svůj stávající šatník za těhotenský je pochopitelně finančně i organizačně náročné, avšak pokud si na volbě střihů a materiálů dáte záležet, i jen pouhých pár kousků oblečení vás může provést celým těhotenstvím.

Stejně tak jako na materiálové složení je ale důležité dbát též na barvy jednotlivého oblečení. Nejprve tedy do svého šatníku zařaďte několik neutrálních kousků, ke kterým je možno kombinovat další oblečení již podle aktuální situace a potřeby. Nejvíce univerzální barvou je černá, šedá, béžová a samozřejmě bílá. Díky těmto barvám vždy rychle a snadno vytvoříte outfit, ve kterém se budete i na důležité business schůzce cítit vkusně a moderně oblečená. Zdůrazněním kulatící se siluety navíc dokonale podtrhnete svou ženskost. V našem obchodě Móda TaLeTi si bezpečně vyberete univerzální základ svého pracovního těhotenského šatníku.

Pohodlí je v těhotenství obzvlášť důležité

Ať už trávíte většinu svého času v kanceláři, při obchodních schůzkách nebo na cestách v autě, je zapotřebí se při výběru nového oblečení zaměřit především na to, aby bylo co nejvíce pohodlné. Ani po mnoho hodinách nošení by vás oblečení nemělo nikde škrtit či tlačit. Proto se zaměřujte na opravdu dobré těhotenské střihy, vysoce elastické materiály a také příjemné, prodyšné látky.

Z materiálů můžete volit přírodní len, bavlnu, či směs bavlny a pružného elastanu, který zajišťuje oblečení pružnost a tvarovou stálost. Ani rychle rostoucí bříško tak látku nezdeformuje. Podobnou funkci má také lycra. V letním horkém období zase jistě oceníte oblečení z chladivé viskózy, které je tak lehounké a vzdušné, že na těle není takřka cítit. Z viskózy jsou tak nejvhodnější těhotenské šaty nebo sukně.

Jaké střihy pro vás budou ty nej?

Střih outfitu volte s ohledem na typ vaší postavy. Jak takový vhodný střih poznat? Dobře střižené kousky se přizpůsobí změnám vašeho těla až do porodu a vy se v nich budete stále cítit volně a elegantně. Překvapivě ideálním oblečením mohou být například pouzdrové nebo úpletové šaty, které představují v oblékání nesmrtelnou klasiku. V případě potřeby je můžete doplnit přehozem nebo klasickým kardiganem. Na firemní večírek, kde můžete trochu popustit uzdu fantazii, můžete zvolit šaty s rozšířenou a nabíranou sukní zdobené krajkou.

Pokud si na šaty příliš nepotrpíte, ale vaše zaměstnání vyžaduje společenský oděv, sáhněte po těhotenské halence nebo košili. Ty měkce kopírují tvar těhotenského bříška a některé ho dokonce vyzdvihnou ještě přestřižením pod prsy či elegantním přepásáním stuhou. Nespornou výhodou také je uzpůsobení některých halenek pro období kojení, takže je využijete mnohem delší dobu. Co se týká pohodlí a těhotenského módy, nejsou pozadu ani kalhoty, které jsou mnohdy doplněné o pružný široký pas.

Neváhejte vystavit své těhotenství na odiv

Dopřejte si skutečně padnoucí, ženské a funkční těhotenské oblečení, které vám vždy dodá kousek sebevědomí navíc. Ať už bude váš pracovní den sebenáročnější, těhotenské oblečení vám ho pomůže překonat a zvládnout na výbornou!

All comments