ELEGANTNÍ A SEXY I V TĚHOTENSTVÍ? V POHODĚ !!!

ELEGANTNÍ A SEXY I V TĚHOTENSTVÍ? V POHODĚ !!!

S úžasem pozorujete, jak se Vaše tělo s postupujícím těhotenstvím mění. Bříško se zvětšuje, poprsí roste, lehce se mění i tvar Vaší tváře, kvalita vlasů....Nálady jsou někdy jako na houpačce - jeden den plná energie, plánů a očekávání, jindy byste nejraději zůstala celý den pod peřinou. A v tom to možná vězí. Pár tipů, jak si udržet i v těhotenství chuť být slušivě oblečená Vám právě přinášíme.

POSTAREJTE SE O SVÉ TĚLO!

Sexy v těhotensvtí

Těhotenství je samozřejmě úžasným obdobím, ale někdy je nápor změn, kterými si naše tělo i psychika pod vlivem hormonů prochází docela náročné. Proto se snažte co nejvíce naslouchat svému tělu a vyslyšet jeho prosby. Pečujte o něj a dopřejte si dostatek odpočinku. Vyhýbejte se negativnímu a znečištěnému prostředí, obklopujte se krásnými věcmi. Změny, které se dějí v našem těle si někdy žádají změnit i leccos na našem životním stylu. Zamyslete se nad kosmetikou, kterou používáte, léky i potravinami, které běžně konzumujete. Ne vše je v těhotenství vhodné a konec konců mnohdy si tělo samo radikálně řekne NE! Jeho moudrost chrání naše vyvíjející se miminko. Naopak můžete využít blahodárných účinků speciální těhotenské kosmetiky, která pomůže předcházet striím a udržuje namáhanou pokožku v oblasti bříška, stehen a zadečku vyživenou a pružnou. Také přírodní aromaterapie je velmi nápomocná pro zklidnění nebo naopak osvěžení naší psychiky v náročnějších dnech. 

NEVZDÁVEJTE SE ŽENSKOSTI !

Doba neforemné pseudotěhotenské módy je už dávno pryč. Na módním trhu je již dostatek značek, které se specializují na těhotenskou a mateřskou módu (Móda TaLeTi). Opravdu je z čeho vybírat. Neskrývejte své těhotenské křivky, vyberte si střih, který bude tím pravým právě pro vaši postavu. Elegantních modelů, ať už pro každodenní nošení těhotenské Šaty Venus , Šaty Alia nebo Janisa nebo pro speciální slavnostní okamžiky Šaty Lace , Šaty Debora, je skutečně mnoho. 

                               
                                        Venus:                                                                                    Alia:                                                           Debora: 
VenusAliaDebora

VYTVOŘTE SI PŘÍLEŽITOST VYRAZIT DO SPOLEČNOSTI

Chtěla byste zůstat atraktivní, i když jste těhotná, ale nemáte motivaci? Možná to bude chtít ubrat v práci, vybrat si loňskou dovolenou... Možná pracujete z domu a tak trávíte většinu dne u notebooku v županu nebo teplákové soupravě. Prostě to bude chtít trochu zorganizovat svůj čas a cíleně si naplánovat takové příležitosti někam vyrazit a pěkně se k tomu obléknout. Zavolejte přátelům a domluvte si alespoň krátké setkání v příjemné kavárně místo u vás doma, navrhněte manželovi společnou večeři v restauraci, kupte lístky do kina nebo do divadla.  Nebo vyrazte na nákup do kamenných obchodů mezi lidi místo anonymního nakupování na internetu. I když si myslíte, že je třeba hlavně investovat do výbavy pro miminko, nikdy nezapomínejte na sebe, své zdraví i svůj zevnějšek a neztrácejte tak chuť se elegantně a slušivě oblékat do módních šatů.


  


All comments