KDY JE ČAS NA NÁKUP TĚHOTENSKÝCH KALHOT

KDY JE ČAS NA NÁKUP TĚHOTENSKÝCH KALHOT

Jak ten čas letí! Vaše postava se mění stále výrazněji a vy začínáte řešit mnoho různých otázek. Někdy nastávají pochybnosti o vzhledu a o patřičnosti vašeho starého oblečení, do něhož se snažíte stále ještě vejít. Takže "co na sebe"? je každodenním problémem.

Často ženy nechtějí investovat do nového těhotenského oblečení, protože si myslí, že se to jednoduše nevyplatí. Stačí si ale uvědomit, že devět měsíců není zrovna krátká doba a pokud si je chcete co nejvíce užít, ať už ve svém zaměstnání, ve volném čase či při různých společenských akcích, potřebujete se cítit pohodlně, moderně a svá. Navíc je dnes těhotenská móda velmi praktická a výrobci myslí na to, aby se jednotlivé kousky daly využít i v období po porodu a také při kojení.

Základem těhotenského oblečení jsou pohodlné kalhoty

Pryč jsou doby vytahaných tepláků či neforemných lacláčů, které ubírají na sebevědomí a ženskosti. Dnešní doba nabízí mnoha typů, střihů, délek, materiálů a samozřejmě barev těhotenských kalhot. Již krátký pohled do naší kalhotové sekce na e-shopu Móda TaLeTi vás nenechá na pochybách, že si určitě pro sebe vyberete to pravé: pohodlné a zároveň stylové těhotenské kalhoty!

Existuje spoustu druhů těhotenských kalhot. Některé mají zvýšený pas, čímž z větší části překrývají bříško a bedra, nebo naopak disponují sníženou pasovou linií, která končí těsně pod bříškem. Ať už ale zvolíte jakýkoliv typ kalhot, vždy se však můžete spolehnout na obvod v pružném provedení s možností úpravy velikosti.

Na zimu, do společnosti i na sport. Všude tam můžete nosit těhotenské kalhoty s laclem

Těhotenské kalhoty s laclem patří mezi oblíbené podzimní kousky většiny těhotných. Kromě širokého využití totiž svým mimořádným komfortem uspokojí i ženy, jež se jinak do kalhot příliš nehrnou. Mimoto udrží v teple kompletně celé bříško, a ještě skvěle ozvláštní zvolené oblečení. Na podzim a v zimě je lze pěkně kombinovat se svetry, přehozy přes ruce či tričky s dlouhými rukávy, takže vždy hravě vytvoříte slušivý model. Nejčastější podobou jsou denimové těhotenské kalhoty s laclem, neboť právě džínovina drží pevně tvar a do chladného podzimního počasí se náramně hodí.

Kdy se pustit do výběru těhotenských kalhot?

Jakmile většina žen zjistí, že je těhotná, začne uvažovat o pořízení speciálního těhotenského oblečení. Ještě před tím chce ale samozřejmě vědět, kdy je ten nejlepší čas pro nákup. Na tuto otázku nelze jednoznačně odpovědět, protože každá žena je jiná a u každé ženy probíhají fyzické změny individuálním tempem. Nejlepší v takovém případě je tedy orientovat se podle jasného signálu našeho vlastního těla – tedy jak se v současném oblečení cítíme.

Jakmile si ale začnete všímat při oblékání svých doposud vyhovujících kalhot některého z následujících bodů, měla byste nad nákupem těhotenských kalhot vážně uvažovat:

  •  bolest v oblasti břicha při ohýbání či sezení způsobená těsným obvodem kalhot
  •  zařezávání kalhot do podbřišku a břicha při pohybu
  •  pocit nepohodlí a nepříjemného tlaku při oblékání kalhot
  •  kalhoty a nohavice svojí těsností brání volnému pohybu a chůzi

Toto jsou jasné signály pro změnu a nákup nového vhodného oblečení pro těhotné. Spousta žen řeší nákup těhotenských kalhot již kolem 3 měsíce, kdy se již přestanou cítit ve svých dosavadních kalhotách nepříjemně. Obecně se ale největší skoky ve změně postavy dějí kolem 5-6 měsíce těhotenství, a tak můžete počítat, že nejpozději v tomto období se vyplatí najít si čas na nákup toho správného mateřského oblečení.

All comments