TĚHOTENSKÉ OBLEČENÍ KTERÉ SLUŠÍ

TĚHOTENSKÉ OBLEČENÍ KTERÉ SLUŠÍ

Ty časy, kdy ženám v těhotenství nezbývalo nic jiného, než devět měsíců strávit v laclových kalhotách nebo v neforemných pytlovitých šatech, jsou naštěstí pryč. Dnes mají ženy na výběr. Mohou za každých okolností vypadat dobře. Stačí jen, když si pořídí těhotenské oblečení, které sluší. Nevíte si rady s výběrem takového oblečení? Nevadí, poradíme vám.

Dobrá rada nad zlato

Jako první se zamyslete nad tím, jaký je váš styl. Jste romantická víla nebo spíš sportovkyně? Těhotenství není vhodným obdobím na experimenty se změnou stylu. Do ničeho se nenuťte, zůstaňte svá a vytěžte z toho maximum. Pro dokonalý vzhled je nejdůležitější, aby vám vybraný kousek především perfektně seděl a pomáhal vaší postavě tam, kde je to potřeba.

Těhotenské kalhoty tvoří základ šatníku

Základem každého těhotenského šatníku jsou bezesporu kalhoty. I v průběhu těhotenství si můžete dovolit nosit kvalitní džíny, protože jsou velmi pohodlné. Vybírejte si takové, které nemají zbytečné knoflíky a zipy, jež by vás mohly tlačit. K dostání jsou v provedení s vysokým či nízkým pasem.

Dalšími vhodnými těhotenskými kalhotami jsou těhotenské legíny nebo tepláky. Ty na běžné nošení ocení zejména sportovně založené ženy. Avšak i mimo rámec sportování je zaručeně užijete. Příjemné jsou na doma pro lenošení, domácí cvičení na míči, odpočinek nebo procházku.

Pohodlné těhotenské sukně

Pokud ráda nosíte sukně, nemusíte se jich během těhotenství vzdávat. Určitě budete překvapena bohatou nabídkou stylových střihů, kvalitních tkanin, módních barev a vzorů včetně nadčasového modelu džínové sukně. Na trhu je zkrátka nepřeberné množství druhů sukní, které vám budou ohromně slušet.

Na výběr máte jak sukně splývavé sahající až ke kotníkům, tak sukně v áčkovém střihu po kolena. Záleží jen na vás, kterému typu dáte přednost, avšak pokud vám v těhotenství natekly kotníky a chcete je skrýt, hodit se vám budou zejména lehoučké sukně s délkou až na zem.

Těhotenské šaty jsou v létě nepostradatelné

Vychází převážná část vašeho těhotenství na léto? Pak určitě budete potřebovat těhotenské šaty! Zatímco se ženy ještě před lety do šatů zahalovaly a dělaly všechno proto, aby své těhotenské bříško skryly, nyní ho dávají všem na odiv. A přesně tak je to správně! Nač skrývat něco tak přirozeného a zázračného, jako je rostoucí bříško?

Nabídka těhotenských šatů je skutečně rozsáhlá. I zde ale platí, že byste si měla vybírat podle svého stylu. Pozor dejte i na délku šatů – pro někoho je mini bez problémů, avšak pro někoho může být už na hraně vkusu. U silnější postavy doporučujeme délku ke kolenům a spíše střih kopírující postavu. Vysoké ženy se nemusejí bát dlouhých a rozevlátých maxišatů, které jsou letos v obzvláště pestré nabídce.

Sukně můžete nosit nejen přes léto, ale i na podzim a v zimě. Stačí, když si pod ně obléknete těhotenské legíny nebo punčocháče.

Halenky na sto způsobů

V počátcích těhotenství můžete řadu tílek a triček používat ještě z vašeho netěhotenského šatníku. Později ale větší pohodlí poskytnou speciální tuniky a halenky pro těhotné. Jejich kouzlo ale nespočívá v tom, že jsou dostatečně široké, jak by se mohlo zdát. Těhotenské halenky vynikají především znamenitým střihem, který zcela pojme rostoucí bříško, nevyhrnuje se a ani nikde netlačí. V přední části jsou obvykle prodloužené a zajímavě nařasené. Pod prsy mohou mít také stužku nebo šňůrku na stažení.

I laclové kalhoty mohou být stylové

Laclové kalhoty se po letech vrátily do módy, a to nejen ty riflové. Víte, že existují i takové, které jsou ušity z materiálu podobného teplákovině? Tyto laclové kalhoty jsou velmi pohodlné a co vás možná překvapí, tak i velmi slušivé. Unosíte je tak nejen pro doma, ale i třeba na procházky, výlety či do práce. Bříško v nich zůstane hezky v teple a chráněné, takže se budete cítit po všech stránkách příjemně.

All comments