V těhotenském oblečení Móda TaLeTi si užijete i chladné období

Období plné tepla skončilo a přichází měsíce, které přinesou nejrůznější míru chladu. Zahalte své rostoucí bříško do pohodlného těhotenského oblečení z Móda TaLeTi. Ráda nakupujete z pohodlí domova? Navštivte náš e – shop a vyberte si krásné a pohodlné těhotenské oblečení. Oceňujete osobní přístup? Navštivte náš showroom v Šumperku, kde osobní přístup k vám považujeme za standard, přesvědčte se sama a přijďte si k nám vyzkoušet kousky z nové kolekce podzim/zima 2019/2020.

Máte v úmyslu rozšířit si šatník z čiré radosti změny ročního období? Nesnášíte chlad a uvědomujete si, že tento podzim a zimu už nejde jen o vaše zdraví a pohodlí, ale také o komfort vašeho miminka, vyvíjícího se ve vašem bříšku? Nová kolekce Móda TaLeTi vás jistě uspokojí, ať už jsou vaše potřeby a pohnutky k rozšíření vašeho šatníku těhotenského oblečení jakékoliv.

Těhotenské oblečení Móda TaLeTi je vhodné pro ženu každé postavy

Naše kolekce je tradičně určená pro ženy jakékoliv postavy, stádia těhotenství, věku a využijete ji na nejrůznější příležitosti, které aktivní život moderním ženám přináší. Těhotenské oblečení Móda TaLeTi vám díky kvalitním materiálům, z nichž je tvořeno, dopřeje komfort, které v období, kdy se vám mění vaše postava a potřeby, jistě oceníte.

S Móda TaLeTi na každou příležitost Nová kolekce Móda TaLeTi je pestrá nejen barevně, ale i střihovým provedením, další výhoda je její kombinovatelnost. Už od nás nějaké těhotenské oblečení máte? Doplňte outfit některým krásným, novým kouskem z aktuální kolekce, váš outfit tak dostane úplně jiný rozměr. Máte práci, kde potřebujete nosit elegantní oblečení a už jste ve vyšším stupni těhotenství? Jste společenská a vaše těhotenství je bezproblémové, nijak vás neomezuje v aktivitách? Dopřejte si například model Paloma Dress, což jsou těhotenské šaty vhodné do práce i na setkání s kamarádkou. Pokud naopak dáváte přednost jednoduché eleganci, střihové pestrosti v podobě asymetrie nebo chcete podtrhnout své ladné křivky, i v takovém případě si na e-shopu Móda TaLeTi vyberete.

Společenská móda pro vaše bříško

Chystáte se na společenskou akci, na které je podzim a zima bohatý? Objevte naše krajkované těhotenské šaty, které jsou jako stvořené pro významné události. Díky nim i s vystouplým bříškem zazáříte na každém vánočním večírku, maturitním plesu či firemní akci! Pokud se chystáte na méně společenskou událost a hledáte šaty jen lehce formální, pak pro vás ty pravé mohou být úpletové těhotenské šaty, které vás zároveň příjemně zahřejí. Některé jsou dokonce opatřeny funkcí pro diskrétní kojení vašeho děťátka.

Kompromisem mezi elegantním a čistě sportovním vzhledem jsou úžasné Muza Dress, Maze Dress a Prisi Dress. Poslední jmenované vám přidají na objemu v oblasti poprsí díky vodopádovému výstřihu. Podobný efekt mají také šaty se stužkou a mašlí pod prsy, které důmyslně zdůrazní vaše ženskost a upoutají pozornost k dekoltu.

Krásná i ve spánku

Cítit se krásná a v pohodlí se můžete také během spánku, protože v Móda TaLeTi najdete noční košili Arja Night Dress.

Záleží nám na vaší spokojenosti a pohodě Máte dotazy k naší kolekci, potřebujete poradit? Těšíme se na Vás v našem showroomu v Šumperku nebo na telefonu a e – mailu. Na naší facebookové stránce pro vás chystáme stylistické tipy v souvislosti s kolekcí podzim a zima. Sledujte nás a brzy se dozvíte podrobnosti.

All comments