Jdeme k vám blíž: Otevíráme novou kamennou prodejnu

Jdeme k vám blíže: Otevíráme novou kamennou prodejnu, kde vám poradíme s výběrem

Máte pocit, že s narůstajícím bříškem nemůžete sehnat žádné pohodlné a slušivé oblečení? Zapomeňte na oblečení nadměrných velikostí. Díky Móda Taleti můžete vypadat i během těhotenství jako pravá dáma. Na našem e-shopu a nově i na prodejně na adrese Radniční 21 v Šumperku si můžete vybrat lichotivé těhotenské oblečení od renomovaných výrobců.


Proč jsme se rozhodli pro otevření prodejny?

Abychom uspokojili potřeby všech našich klientek, rozhodli jsme se otevřít novou kamennou prodejnu, díky které vám budeme ještě blíže. A protože jsme v podstatě rodinná firma, bereme si vaše požadavky opravdu k srdci. V obchodě tak pro vás bude vždy nachystaná celá řada modelů od elegantních až po sportovní, takže si u nás vyberete těhotenské oblečení pro každou příležitost. Na prodejně bude navíc přítomna přímo spolumajitelka obchodu Móda Taleti paní Tatiana Tichá, která vám vždy ochotně poradí a pomůže vybrat si ten správný kousek přesně na míru vaší postavě.


Příjemné a poklidné prostředí pro váš nákup

Do naší prodejny můžete dorazit v doprovodu svého partnera, kamarádek či jiných blízkých, neboť sami moc dobře víme, že výběr oblečení může být někdy poněkud složitý. Naším přáním je a stále bude, dopřát vám co nejpříjemnější požitek z nákupu těhotenského oblečení, protože si uvědomujeme, jak je jedinečné toto období v životě ženy.
Na vás i váš doprovod tak bude v obchodě čekat krásné prostředí, milá atmosféra a pohodlné posezení. Připadat si budete zkrátka jako na návštěvě u kamarádky.
V klidu a pohodlí si můžete prohlédnout nejnovější kolekce nejen těhotenské módy, a to ještě před tím, než budou tyto aktuální kousky vypuštěny na náš e-shop modataleti.cz.


Naše dveře jsou vám vždy otevřeny

Na prodejně pro vás budeme vždy od 9:00 do 17:00, a to v pondělí, středu a pátek. Pokud vám tyto dny nebo časy nevyhovují, můžete nás po předchozí telefonické domluvě ( na tel.čísle: 773 790 860) navštívit i mimo otevírací dobu, podle toho jak se vám to hodí.
Stejně tak se nám nebojte zavolat, pokud potřebujete poradit s výběrem na našem e-shopu. Protože známe jednotlivé modely, jejích střihy a materiály, rádi vám poradíme a doporučíme podle vašich požadavků vhodné oblečení. Prostřednictvím telefonického hovoru spolu také můžeme provést online objednávku.