MÓDA TALETI SOUČÁSTÍ BUSINESS PLESU V OLOMOUCI

V rámci třetího ročníku Business Plesu Olomouc 2020, který se konal v pátek 24. ledna 2020, v exkluzivních prostorách oblíbeného olomouckého hotelu Nh Collection Olomouc Congress proběhla módní přehlídka těhotenské módy Móda Taleti.


Bříško a ples či jiná společenská událost? S Móda Taleti ano.


Máte ráda plesy, ale i jiné společenské události, které si žádají modely určené pro slavnostní chvíle? Víte, že ples je nejvýznamnější společenská událost a vyžaduje tedy adekvátní oděv? Neopouští – li vás ani v těhotenství touha stát se na chvíli princeznou a případně hrdě vynést romantické a něžné šaty, což je sen většiny žen bez ohledu na věk a aktuální stav, jistě si vyberete z naší nabídky slavnostních modelů, například s krajkovými živůtky v různých barvách, červené, žluté, černé, tmavě modré, ale i růžové.
Chystáte – li se na ples, zaručeně vás osloví zvláště tento model.

Módní přehlídka modelů Móda Taleti na Business Plese Olomouc 2020

Pokud jste navštívily letošní ročník Business Plesu, mohly jste zhlédnout módní přehlídku ležérních, ale i elegantních modelů Móda Taleti.
Která z vás zná oblečení Móda Taleti ví, že každý kousek je variabilní, vhodný pro využití na různé příležitosti, ale i ke kombinování s ostatními modely z naší nabídky. Pokud těhotenské oblečení Móda Taleti ještě neznáte, navštivte náš internetový obchod https://www.modataleti.cz nebo kamennou prodejnu v centru Šumperku.
Módní přehlídka poukázala na šíři sortimentu těhotenského oblečení, které nabízíme. Modelky vynesly jak ležérní módu, tak i elegantní. Byly k vidění outfity, které vás zahřejí- KRATA, LOR, STRIPI, RENI a přesto se v nich budete cítit žensky a pohodlně. Další oblíbená ponča můžete najít zde.

Jaro se blíží

Na módní přehlídce byly k vidění také odlehčené modely vhodné na jaro. Chcete si už nyní udělat radost a koupit si nějaký kousek oblečení vhodný pro jarní období a třeba i na kojení? Chcete šaty, které si můžete vzít do práce a následně v nich vyrazit na setkání s kamarádkou. Máme pro vás tipy- PALOMAMOJRY, NIMIS  Hledáte šaty vhodné jak k teniskám, lodičkám, tak i žabkám? Zde jsou.

Chcete si pořídit v Móda Taleti ležérní outfit, věřím, že vás zaujmou tyto mikinové šaty, nebo sukněhalenka.

Oblečení Móda Taleti má speciální úpravy, decentně ukryté, pro pohodlné kojení vašeho dítka, v němž se budete cítit žensky a pohodlně zároveň.

Rozhovor s Evou Decastelo

Přiznám se, že nejsem zvyklá veřejně hovořit, proto jsem z rozhovoru s Evou Decastelo, po defilé módní přehlídky Móda Taleti, měla obavy, byla jsem nesvá a lehce nervózní. Již po chvíli se mé obavy rozplynuly a nervozita byla ta tam, protože Eva je velmi sympatická, milá, empatická a profesionální a dělat s ní rozhovor pro mě bylo potěšení. S dávkou nostalgie jsem zavzpomínala na začátky Móda Taleti, dnes už s úsměvem a radostí, mírnou pýchou, že místo nadávání, když jsem na sebe v době, kdy jsem čekala mého syna, nemohla nic vkusného sehnat, jsem se pokusila s tím něco udělat a umožnit tak i dalším ženám, aby se v nejkrásnějším období, kterým těhotenství je, mohly cítit krásně a byly v pohodlí, bez ohledu na velikost oblečení, kterou z důvodu změn v těhotenství potřebují. Tehdy i dnes mi obrovskou oporou byl a stále je můj úžasný manžel, s nímž vše okolo Móda Taleti řešíme společně. Tehdy, v začátcích, jsem si řekla, že pokud bude jen jedna žena spokojená s oděvy, jež nabízíme, má moje, naše, práce a energie smysl. Jsem šťastná, že počet zákaznic a kladných reakcí se stále zvyšuje.

O Business Plesu

V rámci tohoto plesu vystoupila Jitka Boho, Miro Žbirka, aj. Role moderátora a moderátorky se ujal Libor Bouček a Eva Decastelo. Na Business Plesu bylo možné navštívit Startup Klub, což je networkingová platforma propojující startupy a investory. Samozřejmostí byl chutný a pestrý catring, kdy hosté plesu mohli ochutnat mořské plody, sushi, výpečky, řízečky. Pořadatelé plesu mysleli také na fanoušky zdravého jídla a připravili širokou nabídku tohoto typu jídla v části salátového baru, opomenuty nebyly ani dezerty, a to mimo jiné s čokoládovou, ale i ovocnou příchutí. S radostí a nadšením jsem koukala kolem sebe na upravené dámy, v róbách nejrůznějších střihů a barev, ale také na jejich muže, kteří měli nejen vzhled, ale i chování hodné pravých gentlemanů. Svým dámám, jimž tvořili doprovod, v případě potřeby, přispěchali na pomoc a poskytovali jim chtěnou podporu a nabídli jim své rámě, což dotvářelo můj krásný pocit z Business Plesu 2020.

Tatiana Tichá

All comments