Jak vybrat těhotenské spodní prádlo, které bude perfektně padnout?

Jak vybrat těhotenské spodní prádlo, které bude perfektně padnout?

Chcete se cítit příjemně, pohodlně a sexy i v těhotenství? Možná budete překvapena, ale velký podíl na tom, jak se člověk cítí, má spodní prádlo. Protože když podprsenka škrtí a kalhotky tlačí do boků, není to jen něco nepohodlného, je to věc, která dovede otrávit den a pokazit náladu. A právě během těhotenství je pohodlí obzvlášť důležité. Jenže jak takové spodní prádlo vybrat, aby dobře padnulo? To vám prozradíme v článku.

Jakou zvolit velikost těhotenské podprsenky a kalhotek?

Během těhotenství se postava pozvolna mění a rozšiřuje. Neměla byste si to mít však za zlé. Zatímco dříve by vás možná nakupování o číslo větších kousků oblečení trápilo, nyní to berte jako přirozenou součást toho, že ve vás roste nový život. Při nákupu těhotenského spodního prádla však mějte paměti, že ne vždy jde o to zvolit větší velikost. Mnoho výrobců těhotenské módy totiž již počítá s váhovým přírůstkem a změnami ženského těla, takže obvykle si stačí vybrat svoji běžnou konfekční velikost. Pokud si však stejně nejste jistá, není nic jednoduššího než se podívat na velikostní tabulku u konkrétního kousku oblečení a přeměřit své křivky krejčovským metrem. Na e-shopu Móda TaLeTi tabulky vždy u produktů najdete. Kromě toho také můžete využít možnosti vrácení a výměny zboží za vhodnější velikost nebo telefonického poradenství.

Kojící podprsenky jsou nepostradatelnou záležitostí

Naprostým základem každého těhotenského šatníku by měla být kojící podprsenka. Podprsenky v těhotenství totiž plní hned několik důležitých funkcí. Kromě toho, že citlivému poprsí poskytují celodenní oporu, také šetří měnící se prsní tkáň a mnohdy prsa nadlehčují, čímž ulevují již tak dost namáhaným zádům. Speciální kojící podprsenky navíc využijete jak v těhotenství, tak právě v době kojení. Košíčky jsou totiž uzpůsobeny tak, že je lze v horní části odepnout pouze jednou rukou. Tím dosáhnete rychlého a bezproblémového nakojení svého miminka.

A ačkoliv je praktičnost podprsenky důležitým aspektem, při výběru hraje určitou roli i vzhled a estetické provedení. Vždyť i v těhotenství se my ženy chceme cítit přitažlivě a líbit se svému partnerovi. Móda TaLeTi proto nabízí celou řadu podprsenek v různých barvách a designech. Na výběr máte košíčky hladké i dekorované smyslnou krajkou. A jelikož je nutné podprsenku udržovat neustále čistou, vyplatí se pořídit si rovnou alespoň dvě.

Těhotenské podprsenky z obchodu Móda TaLeTi:

                                         Mama Sahara                                                                                                           Mama Claudia 

Kojící Podprsenka             Kojící podprsenka

Nedovolte, aby se vám kalhotky zařezávaly do boků

Častou a vítanou změnou během těhotenství bývá změna šířky pánve, což je naprosto fyziologické a správné. Jenže to také znamená, že běžné kalhotky, které jste doposud nosila, se nyní mohou nepříjemně zařezávat, tlačit a způsobovat otlaky kůže. Své pohodlí byste měla mít na prvním místě, protože diskomfort, který pociťujete, věřte nebo ne, vnímá i dítě uvnitř vás. Pořízení nových a dostatečně širokých kalhotek tedy není vůbec špatný nápad.

                                            Mama Charmy                                                                                                                     Fancy Soft

Kalhotky           Kalhotky

Těhotenské košilky, které vám ulehčí noční kojení

Nočnímu vstávání k miminku se nevyhne praktická žádná novopečená maminka. A co si budeme povídat, není to nic příjemného. Naštěstí si kojení v noci můžete ulehčit pořízením praktické těhotenské noční košilky, kterou můžete samozřejmě nosit i přes den nebo kdykoliv si budete potřebovat odpočinout. Tyto jedinečné košilky jsou vybaveny skrytým zipem, vsadkou nebo vkusným překřížením přes prsa, které je možné rychle odhrnout či odepnout a začít kojit. Nejpohodlnější jsou samozřejmě košilky ze 100% bavlny, která je známá pro svoji prodyšnost a savost. A právě bavlněné noční košile najdete i na našem e-shopu. Na výběr máte jednobarevné a vzorované modely. Každou z košilek unosíte před porodem i po něm.

Těhotenské noční košilky z obchodu Móda TaLeTi:

                                       Nefre Bamboo                                                                                                                                  Elean H

Košilka          Košilka

All comments