Objevte novou kolekci podzim/zima 2020 v Móda Taleti

Objevte novou kolekci podzim/zima 2020 v Móda Taleti

Získejte přehled o nových modelech z kolekce pro období podzimu a zimy 2020/2021 v Móda Taleti. Navštivte náš internetový obchod Móda Taleti, který nabízí těhotenské oblečení.  Patříte k fanynkám kvalitních a příjemných materiálů, které si ráda ohmatáte a prohlédnete na vlastní oči, virtuální realita Vám nestačí? V naší kamenné prodejně Móda Taleti Vám toto bude dopřáno, navštivte ji v Šumperku osobně a užijte si komfort a příjemný zážitek z osobního přístupu, který jste vždy chtěla zažít. Samozřejmostí jsou odborná doporučení v kombinaci s maximální empatií vůči vašim přáním, představám a požadavkům, ale i potřebám. 

Letní období bylo pohlazením na duši a nyní je tu období,  pro které je typické nestálé počasí, stejně jako teplota vzduchu. Nedovolte počasí omezovat vás ve vašich aktivitách, jako například procházkách, či dokonce nepříjemně vás překvapit svými výkyvy, které mohou vést až k vašemu nežádoucímu prochladnutí. Rozšiřte si včas šatník o pohodlné a šik modely z naší kolekce podzim/zima 2020/2021 těhotenského oblečení Móda Taleti ,které jsou vhodné na nejrůznější příležitosti. 

Aktuální trendy oblečení pro podzim/zimu 2020/2021   

         Těhotenské šaty          

Nová kolekce určená pro chvíle podzimu a zimy 2020 a 2021 je odrazem současných trendů, k nimž patří mimo jiné oděvy zavinovacího střihu, ale i vzhledu, mikin, mikinových šatů, kardiganů, ale i basic trik, a také modelů vhodné pro chvíle, které vyžadují eleganci, na které si můžete vybrat šaty utvořené za použití krajky. Nejvýznamnější faktor, který je samozřejmostí u oblečení, jenž naleznete v našem e-shopu a rovněž i v kamenné prodejně Móda Taleti, je pohodlí při jeho nošení, nač návrháři značek kolekcí, které nabízíme, měli zvláště na paměti, což jistě při nošení těchto kousků během svého těhotenství oceníte. Co se barev týká, nová kolekce se ve velké míře nese v zemitých barvách a celkově tlumenějších odstínech barev jako jsou červená, modrá, zelená apod. Tyto odstíny se pro chladnější dny obzvláště hodí a budete se díky nim cítit příjemně a naplněná energií i v pošmourných dnech.

V našem internetovém obchodě Móda Taleti si jistě vyberete nejen modely vhodné na nošení do práce, během volného času, ale i na společenské příležitosti. 

Společenskou událostí je bezesporu i slavnostní rodinná večeře či oběd kam můžete vynést například švestkové šaty v delší Adnara či v krátké variantě Davea 

                                                               Těhotenské šaty   Těhotenské šaty

Krásné jsou také zelené      ale i modré krajkové šaty   

Můžete si zde sestavit celý svůj šatník, ale i si jej jen doplnit o konkrétní kousky, které potřebujete, nebo si jen tak udělat radost nějakou novinkou z aktuální kolekce. Všechny modely, které nabízíme v Móda Taleti jsou neuvěřitelně výborně kombinovatelné, a to nejen díky svým propracovaným padnoucím střihům, ale i široké škále designu, v němž je možné je zakoupit.

Příjemný kabátek vždy využijete.

Ať už jste v jakémkoliv stupni těhotenství, jistě oceníte zavinovací pelerínu  v klasické černé barvě, která vám poslouží jako úžasný základ šatníku nejen v období těhotenství. Osvěžit svůj šatník si můžete jejími dalšími variantami ve světle růžové či béžové barvě. Dalším úžasným kouskem je zavinovací kabátek v latté či velmi moderní skořicové barvě, ale i v klasické černé barvě

                                                                                          

 Milujete pohodlná a měkoučká ponča? V Móda Taleti si vyberete je - li libo světlé s kožešinkou a třásněmi  ....  nebo tmavé

                                                                                                            

Sportovní těhotenská  móda

Upřednostňujete sportovní módu? Máme pro vás úžasný univerzální oranžový kabátek

V naší nabídce Móda Taleti naleznete také mikiny v krásných barvách, například tato je vhodná i na kojení

ale i v moderním zavinovacím stylu bordó barvě 

V naší kolekci podzim/zima 2020/2021 najdete také těhotenská trika ve výrazných i klasických barvách a rovněž i těhotenské a kojící halenky:

Halenka Stella: 

                    

                                                                                                                    

Franky:                                                            

                                                                                  nebo

                                                                      Monic:                   

Podtrhněte svou ženskost

Podtrhněte svou přirozenou ženskost v šatech, které jsou určené období těhotenství, ale jsou vhodné i pro vaše následné období kojení. Udělejte si radost květovanými  přesto decentními šaty v barvách podzimu.

 Upřednostňujete klasiku, která je přesto zajímavá ? Mrkněte na šaty Vivien  

Sháníte pohodlné kalhoty  či jiný vhodný oděv do práce ??? 

               

V naší nabídce Móda Taleti najdete také úžasné sukně, mimo jiné i džínovou 

Ke kalhotám, ale i k sukni se báječně hodí klasická elegantní košile                 

Navštivte náš internetový obchod nebo kamennou prodejnu Móda Taleti a udělejte si radost nějakým krásným módním kouskem. Připojte s k nám na Facebook. Pro přehled o novinkách můžete sledovat také náš blog. ♥ 

All comments