Těhotenské sportovní oblečení z Móda Taleti je ideální volbou

Těhotenské sportovní oblečení z Móda Taleti je ideální volbou

Nyní je doba, že člověk neví, co jej v nejbližší době čeká, jaká omezení, která plynou z ochromení světa pandemie koronaviru, nastanou a jak výrazně se ho samotného a jeho blízkých konkrétně dotknou, proto je příjemné mít alespoň nějaké jistoty. Jednou z těchto jistot, která existuje za každé situace, je bezesporu široká nabídka pestré módy vhodné pro jakékoliv situace, kterou nabízíme v Móda Taleti. A to jak v kamenné prodejně, tak i v e – shopu

Sportovní módu využijete na mnoho příležitostí  

                    Těhotenská tunika    

Sportovní módu od nás z Móda Taleti jistě oceníte nejen v pohodlí svého domova, kde jste na home office, či po příchodu z práce a následném zaslouženém relaxu, či během procházek, které jsou ideálním pohybem v těhotenství, ale také při běžných pochůzkách či nutnosti vyběhnout z domu a něco rychle zařídit, případně i během procházek s vaším miminkem, které si vezete v kočárku a procházíte se úžasně barevnou podzimní přírodou.

Jste na začátku těhotenství? Máte ráda módu a chcete se cítit žensky i ve chvílích, kdy jste v pohodlí svého domova a být zároveň připravena kdykoliv vyjít ven? To vás jistě potěší výběr plyšových šatů v několika barvách, a to světle růžové plyšové šaty  , skořicové  , ale i černé , což je sice klasická barva, ale v tomto podání působí velmi pěkně až lehce extravagantně.

       

                                                       

Dalším zajímavým kouskem, který splní i výše zmíněné požadavky je dlouhý, výborně kombinovatelný fialový svetr Meggy . V naší nabídce Móda Taleti je také v dalších třech barvách, a to žluté, modré a černé. Hledáte svetr v klasicky podzimních barvách? Máme jej pro vás například i ve vínové barvě  , růžové , a béžové barvě. Vybrat si můžete také svetr s modro-béžovým vzorem . 

                                                      

Nedaří se vám sehnat těhotenské kalhoty? Už je dále nemusíte hledat, máme je v Móda Taleti.

Obvyklým problém mnoha těhotných žen je problém sehnat těhotenské kalhoty, u nás si můžete vybrat mimo jiné nejen těhotenské džíny v modré barvě, ale i pohodlné tepláky v šedé  nebo olivové barvě  a samozřejmě i moderní těhotenské lacláče v olivově zelené barvě. Velmi oblíbeným kouskem jsou také těhotenské legíny .

                                                      

Co ke kalhotám?

Móda Taleti nabízíme nejen těhotenské a kojící halenky a trika, které jsou vhodné pod mikiny, ale i těhotenské mikiny, jež vás nejen zahřejí, ale přizpůsobí se vaší, každým dnem, mění se postavě a využijete je i v období kojení vašeho děťátka.

Máte doma teplo? Tak oceníte těhotenské a kojící tílko .                              

Móda Taleti máme i halenky v jemných tónech jako je například tato v barvě růžové  nebo jiná  ve fuchsiové barvě . Novinkou v naší kolekci halenek je tato úžasná smaragdová . Máte ráda zelené halenky, máme pro vás tip.                

Krásným a velmi moderním je těhotenské a kojící triko v barvě smaragdové  , tmavě modré  i šedé .

                                                                   

Upřednostňujete tuniky třeba v tmavě modré barvě ?? Máme pro Vás tip. 

Jaký zvolit svrchní kousek?

Co třeba úžasnou mikinu v bordó barvě   nebo tmavě modrou s bílým proužkem Na procházky i s kočárkem je báječná delší mikina  v černé barvě. Zabalit se můžete také do huňatého delšího béžového svetru.  

Nedovolte, aby vás současná situace ochromení koronavirem připravila o radost z nových kousků oblečení. Vyberte si pohodlný outfit složený ze sportovní módy, který vám vykouzlí úsměv na rtech a vy tak budete šířit pozitivní energii dále. Říká se, že sdílená radost je větší, podělte se s námi o radost z vašich nových kousků zakoupených u nás v Móda Taleti na naší facebookové stránce.

All comments