Kojící tílka z Móda Taleti – nepostradatelný kousek oděvu nejen na jaro

Kojící tílka z Móda Taleti – nepostradatelný kousek oděvu nejen na jaro

Zima se s námi snad už pomalu loučí a blíží se nám jaro, což je krásné období a nese s sebou většinou slunečné dny, které nám zlepšují náladu a celkové fungování, protože máme více energie, právě díky slunečným paprskům.

Ve zmíněném ročním období je radost pohledět kolem sebe na probouzející se přírodu po zimě, zpívající ptáčky, kvetoucí rostliny. Mezi prvními jarními květinami na nás ze země vykouknou sněženky, bledule a následují postupem času další druhy rostlin.

Máte – li toto období stejně ráda jako já, určitě vás to vyloženě táhne ven, do přírody. Pokud bydlíte ve městě, jistě se už nyní těšíte na procházky po městských parcích plných kvetoucích rostlin, ať už jste na začátku těhotenství, v jeho průběhu, či se blíží jeho konec a vy se už netrpělivě těšíte na svoje miminko, které tu bude brzy s vámi a budete tak chodit obdivovat krásy městské či vesnické přírody společně, víte jak důležité je mít pohodlné oblečení.

   kojici-tilko-sleep-cami-cerne.jpg         

Nejen slunečné dny jsou součástí přechodu mezi ročními obdobími zimou a jarem, a proto budete ve výhodě, pokud se připravíte i na teplotní výkyvy, které ke konci zimy a začátku jara patří. V Móda Taleti víme, že i při aktivitách jako jsou procházky, chcete vypadat nejen dobře, ale současně se i pohodlně cítit, a proto pro vás máme kousek, který je úžasný pomocník v šatníku. Mám na mysli tílko, které můžete nosit na mnoho způsobů. Je jen na vás, zda tílko zakomponujete do outfitu tak, že bude zcela nenápadným, čiště praktickým a pohodlným kouskem, nebo jej tzv. přiznáte.

Kvalitní padnoucí kojící podprsenka je základ outfitu

Nejen kvůli pohodlí, ale také vašemu pocitu a vzhledu je ideální tvořit každý outfit od základu, kterým je padnoucí spodní prádlo, tedy padnoucí kalhotky a podprsenka. Spodní prádlo je vlastně první vrstvou, kterou máte na svém těle. Jeho význam je zcela klíčový. Kvalitní těhotenská a kojící podprsenka je nejen pohodlná pro vás jako ženu, která ji nosí, ale také umí krásně vytvarovat poprsí.

IMG_1605.JPG      

Máte padnoucí těhotenskou a kojící podprsenku? Nemůžete ji sehnat, nebo byste si chtěla udělat radost koupí nějaké další nejen krásné, kvalitní, ale hlavně správně padnoucí kojící podprsenky? Podívejte se na naši nabídku těhotenských a kojících podprsenek. Pokud si nejste jistá, jakou podprsenku si vybrat, aby měla pro vás správnou velikost, nebo chcete inspirovat svoji blízkou ženu, příbuznou, či kamarádku, přečtěte si náš článek.

Kojící tílko je užitečný a zároveň krásný kousek outfitu

Jak jsem zmínila výše a vy sama to víte také, jaro je často teplotně vrtkavé a nevyzpytatelné období, což je důležité vzít v potaz při výběru outfitu a nepodcenit to zvláště nyní, v období vašeho těhotenství, případně kojení, a proto jsme pro vás v Móda Taleti připravili nabídku kojících tílek . Myslím, že tento fakt je důležité připomenout, protože mnohdy s prvními jarními paprsky máme pocit většího tepla, než skutečně je. Poddáme se tepelné iluzi a můžeme snadno prochladnout. Následky prochladnutí v těhotenství, ale i později, v období kojení, nejsou nic příjemného. Buďte připravená a vyberte si z nabídky Móda Taleti kojící tílko pro sebe, protože, jak se říká „Štěstí přeje připraveným“. Vyhnete se tak smůle v podobě prochladnutí. Další lidová moudrost praví: „Kdo je připraven, není zaskočen“. Dle své zkušenosti vím, že na tom něco je. Kojící tílka od nás z Móda Taleti jsou skvělá nejen jako vrstva, kterou si oblečete na spodní prádlo a zároveň jsou mezivrstvou mezi těhotenskou a kojící podprsenkou a případně vašimi oblíbenými šaty, halenkou, či jiným podobným svrškem, ale můžete je nosit také jen tak pod sako, až se oteplí, ale i v pohodlí svého domova k pohodlným těhotenským legínám .

Podělte se s námi o fotografii outfitu, do kterého jste nově zakoupené tílko od nás z Móda Taleti zakomponovala na našich stránkách na sociálních sítích Facebook, či Instagram.

All comments