Objevte pastelovou kolekci na jaro a léto 2021 v Móda Taleti

Objevte pastelovou kolekci na jaro a léto 2021 v Móda Taleti

Podlehněte svěží energii kolekce těhotenského oblečení pro období jaro a léto 2021 v pastelových barvách na našem e-shopu.

Letošní zima byla ukrutně dlouhá, alespoň my v Móda Taleti máme pocit, že byla takřka nekonečná, a když k tomu připočteme ještě všechna ta omezení, plynoucí z vládních restrikcí, která nám všem výrazně zasahovala a zasahují do života, doslova jsme vyhlíželi sluneční paprsky. Jsme neskutečně šťastní za každý slunečný den s příjemnými teplotami. Věříme, že to máte podobně, protože jak známo, slunce nám dobíjí energii a získáváme z něj vitamín D.

V pastelových barvách vstříc novým příjemným chvílím Naše nová kolekce je v úžasných, moderních a svěžích pastelových barvách, které jsou velmi žádané, mají kladný vliv na náladu, již výrazně zlepšují, což přispívá zvláště v období těhotenství k duševnímu klidu a pohodě, což se odrazí na fyzickém zdraví vás a je to příznivé i pro vývoj vašeho děťátka, které ve vás spokojeně roste.

      

Pro období kojení platí samozřejmě totéž. Navíc, znáte to, dámy, šťastná spokojená máma = spokojené dítě = spokojená celá rodina. Toto pravidlo funguje ovšem po celou dobu soužití vás s vaším dítkem, bez ohledu na váš či jeho věk.

V naší nové kolekci na jaro a léto 2021 najdete pohodlné ležérní kousky, ale nechybí tam ani šaty, protože myslíme na to, že i v těhotenství a při kojení vašeho děťátka se chcete líbit, cítit se příjemně a pohodlně, ale přesto žensky.

Vyberte si z naší nabídky těhotenských a kojících šatů

Jste milovnice šatů? Tak to jste u nás v Móda Taleti na správném místě. V nabídce našeho e-shopu naleznete jak elegantní šaty, tak i nádherné šaty pro nošení na běžný den, a to v kratší  i delší délce .

Upřednostňujete sportovní módu, ale přesto byste si ráda pořídila šaty? Jistě vás zaujmou tyto úžasné pastelové modré těhotenské a kojící šaty . Zakoupit si je u nás můžete také v béžové

a výrazné oranžové barvě .

V pastelových modelech vstříc ke zdraví

Jak jsem již zmínila výše, barvy mají na člověka veliký vliv. Využijte této informace ve svůj prospěch a podpořte svoje duševní i fyzické zdraví koupí pastelových sportovních těhotenských a kojících modelů z naší nové kolekce. Naši sportovní módu, jako například kraťasy ,

ale i legíny , které nikde netlačí, můžete nosit na procházky po městě, kde si jistě ráda zpříjemníte den nějakou vynikající zmrzlinou a podobnými dobrotami.

Tzv. cyklistické kraťasy jsou velkým hitem, vyberte si například tyto  a buďte in.

Ke kraťasům a legínám vypadají výborně naše těhotenské a kojící halenky, ať už v jednom vzoru 

či v kombinaci více vzorů .

Pokud si koupíte některou našich těhotenských a kojících mikin, budete připravena i na přechodný náhlý rozmar počasí.

      

Potřebujete s něčím ohledně nákupu oblečení pomoci, chcete radu? Nebojte se nás kontaktovat.

Který kousek z těhotenské a kojící kolekce oblečení Móda Taleti vás nejvíce zaujal? Těšíme se na Váš názor v komentářích pod článkem nebo na našich sociálních sítích.

All comments