V Móda Taleti najdete i business módu pro období těhotenství a kojení

V Móda Taleti najdete i business módu pro období těhotenství a kojení

Hledáte elegantní těhotenské oblečení, vhodné do práce, ve stylu business móda? Tak to jste u nás v Móda Taleti na správné adrese, a to doslova. V tomto článku vám přinášíme tipy na úžasné elegantní těhotenské oblečení ve stylu business móda, které využijete nejen v práci, ale je vhodné i pro váš soukromý program po práci, jako například společenské setkání s přáteli.

Toto oblečení můžete využít i po porodu, v období kojení a cítit se tak stále hezky a současně být v pohodlí, protože oblečení z Móda Taleti vám vždy perfektně padne a nikde neškrtí, což vám dovolí vykonávat vaše pracovní povinnosti naplno, bez omezení a po práci si užívat radost ze společenského života. Vyberte si těhotenské oblečení z Móda Taleti a užívejte si krásu přítomného okamžiku a růst vašeho bříška, což značí správný vývoj vašeho děťátka.

Elegantní těhotenské košile

Máte ráda variabilitu? Nehodláte se těhotenstvím omezovat a jste stále věrná lásce k módě a milujete kombinování různých kousků oblečení tak, aby se váš outfit po každé alespoň mírně lišil od toho z předchozího dne? Podívejte se na naše následující tipy, jako například krásnou těhotenskou košili, kterou nabízíme v bílé barvě , již je skutečně i velmi slavnostní a váš outfit příjemně vždy osvěží.

Černá barva je sice klasika, ale jakéhokoliv oblečení v této oblíbené barvě není nikdy dost, protože se hodí takřka ke všemu. Rozšiřte si svůj šatník těhotenského oblečení o tuto úžasnou elegantní černou těhotenskou košili . Hledáte košili, která není ani černá, ani bílá, ale přesto současně příliš

nezáří? Modrá těhotenská elegantní košile   pro vás bude to pravé, ořechové, jak se říká.

Pohodlné těhotenské sukně

Zamýšlíte se nad tím, co si obléct k elegantním těhotenským košilím? Nechce se vám navlékat kalhoty? Dejte přednost módnímu nadčasovému kousku, který je současně velmi pohodlný a budou se k němu jednoduše dolaďovat další módní svršky a doplňky. Zmíněným módním kouskem jsou těhotenské sukně. Nemusíte mít obavy, že na svoje rostoucí bříško neseženete velikost, máme v nabídce různé velikostní možnosti.

Kterou z těchto krásek si vyberete? Šedou těhotenskou sukni 

černou těhotenskou sukni tmavě modrou těhotenskou sukni  

nebo 

pastelově růžovou ? Hledáte ještě jinou? Co tato ?

Těhotenské a kojící halenky

Těhotenské elegantní košile máte, ale chcete si spíše koupit těhotenské a kojící halenky, protože ve vás evokují větší pohodlí? Těhotenské a kojící halenky jsou úžasné v tom, že se také přizpůsobí vašemu rostoucímu bříšku, současně vypadají hezky a jsou méně formální než elegantní těhotenské košile.

Ať už hledáte klasické barvy těhotenských a kojící halenek jako jsou černá 

tmavě modrá , případně tuto variantu tmavě modré těhotenské a kojící halenky  

nebo výraznější barvy jako například korálová barva  či fuchsiová  

u nás v Móda Taleti si jistě vyberete.

Kterou těhotenskou sukni si vyberte, zvolíte k ní elegantní těhotenskou košili nebo také velmi pěknou elegantní těhotenskou halenku? Pošlete nám fotografie, kde jste vyfocená ve vašem oblečení od nás z Móda Taleti?

All comments