Udržujte se v kondici v těhotenském a kojícím oblečení z Móda Taleti

Udržujte se v kondici v těhotenském a kojícím oblečení z Móda Taleti

Vždy jste byla aktivní žena a stále jste a těhotenství skutečně nevnímáte jako nemoc? Máte to štěstí, že jste zcela zdravá a těhotenské neduhy se Vám vyhýbají obloukem? Chcete se i nadále udržet fit a v kondici? Nesmutněte ani, pokud Vás občas sužují lehčí zdravotní omezení, která se v těhotenství vyskytují, není to konec světa.

Občasné zdravotní neduhy v těhotenství zvládnete snadněji, když si budete připomínat, že již brzy tu bude s Vámi Vaše děťátko a budete si užívat společný čas a ukazovat mu krásy tohoto světa. Další věcí, která Vás v tomto proměnlivém období, jakým těhotenství je, podpoří a udrží v pohodlí a dobré náladě, je kvalitní oblečení, díky němuž se můžete vhodnému pohybu věnovat i Vy. Získáte nejen dobrý pocit, protože pohybem se vyplavují hormony radosti, bude Vám to slušet, ale i podpoříte svoji kondici a utužíte si zdraví, což se hodí v každém životním období.

Těhotenské oblečení z Móda Taleti se přizpůsobuje Vašemu rostoucímu bříšku a měnícímu se tělu. Naše oblečení využijete i v období kojení, kdy se Vaše tělo vrací do podoby před těhotenstvím a navíc můžete kojit své miminko, protože oblečení je opatřeno zipy apod., které Vám dopřejí komfort. Oblečení z Móda Taleti je tedy nejen příjemné na tělo, praktické, ale i ekonomicky výhodné.

Sportovní těhotenské a kojící oblečení Móda Taleti

Ať už jste na začátku svého těhotenství či se blíží jeho konec a současně tedy přichází i chvíle, kdy si už konečně budete užívat přítomnost svého miminka a věnovat mu svoji lásku, energii a čas, neváhejte si vybrat módní kousky sportovního těhotenského oblečení, které oceníte i později, až už tu Vaše děťátko bude s Vámi a Vy jej budete kojit a objevovat spolu svět.

Udržovat se v kondici je důležité celý život, nejen před, během, ale i po těhotenství. Pohyb má blahodárný účinek nejen pro naši tělesnou schránku, ale i naši duši, protože se během něj vyplavují nejrůznější pozitivní hormony.

Těhotenství je období plné změn a není nic lepšího než jej prožít v radosti, klidu a pohodě, ke které významně přispívá i pohodlné a kvalitní oblečení. Ať už je Váš zdravotní stav nyní jakýkoliv, pokud nemůžete cvičit v rozsahu pro období těhotenství obvyklém, věnujte se procházkám. Procházka je pohyb, který je většinou vhodný.

Podpořte svoji kondici pravidelným pohybem, který zvládnete a užijte si jej ve sportovním těhotenském a kojícím oblečení od nás z Móda Taleti.

Těhotenské a kojící mikiny

Když se věnujete pohybu, je zvláště v těhotenství pohodlné oblečení z příjemných materiálů velmi důležité pro Vaši pohodu a radost z momentální chvíle. Zahalte se při sportovních aktivitách či procházkách do našich krásných mikin z Móda Taleti.

Podlehněte kouzlu této pastelově růžové  , která je letos na podzim velmi trendy.

Velmi zajímavá je i tato šedivá těhotenská a kojící mikina  .

Milujete bezmezně růžovou barvu nebo jste se do ní zamilovala až nyní v období Vašeho těhotenství?

Vyberete si z naší nabídky světle růžovou těhotenskou a kojící mikinu 

nebo 

MIRACLE světle růžovou  , případně starorůžovou 

a fuchsiovou  ?

Krásně vypadá také těhotenská a kojící růžová mikina s barevnými vsadkami  ,

ale i růžová s květy  ,

stejně jako tato colorblockingová těhotenská a kojící mikina  .

Těhotenských a kojících mikin nabízíme opravdu velké množství a výběr je skutečně pestrý. Přesvědčte se sama v našem internetovém obchodě.

Těhotenské sportovní kalhoty

Přemýšlíte, co si obléct k těhotenské a kojící mikině, ať už je v klasické délce či prodloužené a můžete ji nosit jako šaty? Vhodné a velmi pohodlné jsou těhotenské kalhoty.

Vyberte si jako základ šatníku sportovní těhotenské módy úžasné černé těhotenské tepláky  .

Velmi příjemné a praktické jsou také tyto černé těhotenské tepláky s odepínacím pasem  .

V nabídce u nás v Móda Taleti máme také černé sportovní těhotenské kalhoty ve 3/4nové délce  .

Těhotenské tepláky v Móda Taleti naleznete i v žádané světle růžové barvě 

tmavě modré barvě  , ale i tmavě modré barvě s odepínacím pasem  ,

ale také světle šedé rovněž s odepínacím pasem  .

Těhotenská tepláková souprava

Vždy jste milovala teplákové soupravy? Oblékněte si ji nyní, když jste těhotná či už aktivní maminka, která se ráda hýbe, ale i relaxuje, protože na obojí je těhotenská tepláková souprava od nás z Móda Taleti ideální. Která se Vám líbí nejvíce? Jemná šedá 

sladká růžová  nebo klasická, ale věčná černá  .

Velmi moderní jsou také tyto teplákové těhotenské a kojící teplákové soupravy, se zajímavými přesto nepříliš extravagantními prvky, které nabízíme v 

modré černé šedé barvě  .

V blízké době se zde na našem blogu můžete těšit na článek na téma legíny, protože tento vděčný a praktický kousek si zaslouží prostor.

Kam povede Vaše první procházka v těhotenském a kojícím sportovním oblečení od nás z Móda Taleti?

All comments