Oslavte svátek sv. Valentýna v barvách lásky

Oslavte svátek sv. Valentýna v barvách lásky

Oslavte svátek sv. Valentýna v padnoucím, krásném a pohodlném těhotenském a kojícím oblečení od nás z Móda Taleti. Vyberte si z naší nabídky těhotenského a kojícího oblečení to, které je v barvách lásky. 

Užívat života by si měl člověk v každém věku a situaci, totéž platí i pro období těhotenství, a to obzvláště, protože kdy jindy jste citlivější a schopná hlubšího prožívání krásných okamžiků? A že život přináší mnoho nádherných chvil. Není nad to cítit se vždy příjemně, protože když budete šťastná a spokojená Vy, bude i Vaše děťátko, které ve Vás roste a přebírá Vaše pocity plynoucí z Vašich prožitků.

                              708628991f01e29f0adfde6656927186.jpg        34bede5e69f33b6657ead1a3ba69b831.jpg

Čas plyne rychle jako voda, Vaše dítko se Vás každým dnem vyvíjí a připravuje na příchod na svět a Vy už se jej také jistě nemůžete dočkat, těšíte se, až jej budete chovat a pečovat o něj a později mu ukazovat krásy života. Nezapomínejte ale na sebe, užívejte si radosti, které život přináší, ty plynou i z nákupu nového oblečení, to vše právě proto, abyste potom byla vyrovnaná, spokojená a klidná máma, která je vždy tady pro své dítě připravená nabídnout mu svoji otevřenou a milující náruč.

Než tu s Vámi bude vaše miminko, užívejte si zatím naplno alespoň chvíle se svým partnerem. Využijte 14. února, svátek Svatého Valentýna, k nezapomenutelné oslavě lásky s Vaším milovaným partnerem a oblečte se právě do barev lásky. Nabídka těhotenského a kojícího oblečení u nás v Móda Taleti v barvách lásky je velmi pestrá, přesvědčte se.

Oslava lásky nekončí 14. února na svátek sv. Valentýna, těhotenské a kojící oblečení od nás z Móda Taleti vynosíte i v dalších dnech a na různé příležitosti během svého těhotenství a následně i kojení. Víte, že červené oblečení dodává své nositelce i energii a odvahu?

                                     

Nabídka těhotenského a kojícího oblečení u nás v Móda Taleti je pestrá a její samozřejmostí je praktičnost oděvů

Máme velkou radost, že se s Vámi můžeme podělit o sdělení, jak krásné kousky nabízíme v barvách lásky. Sdílená radost je ještě větší, jak známo. Barvy lásky? Nejsou to jen méně či více výrazné těhotenské oděvy v barvě červené, ale i v jemnějších tónech pro ty z vás, které máte rády jemnost a nepřílišnou extravaganci. Na své si u nás ale přijdou právě i milovnice výrazné červené barvy.

Co je myšleno praktičností oděvů? Máme rádi nejen příjemné materiály, padnoucí střihy a krásný vzhled oblečení, což je u nás v Móda Taleti samozřejmostí, ale u našich modelů najdete praktické vychytávky, mnohdy skryté, které Vám usnadní kojení Vašeho dítka, což prodlužuje využitelnost a dobu nositelnosti Vámi zakoupeného oblečení u nás. Oblečení z Móda Taleti využijete nejen v období těhotenství, ale i následně v době, kdy už tu s Vámi bude Vaše miminko a Vy jej budete kojit.

Těhotenské a kojící oblečení Móda Taleti v nejoblíbenější barvě lásky

Základem každého outfitu je spodní prádlo. Proto i zde v tomto článku Vám nejdříve ukážeme, jak krásné podprsenky máme. Zaujme Vás tato super pohodlná kojící podprsenka bez kostic v červené barvě  nebo raději zvolíte nádhernou 

červenou podprsenku s výztuží  , která úžasně zdůrazní Vaše přednosti? Skvěle padnoucí je také tato 

bordó podprsenka s výztuží  .

Blíží se už příchod Vašeho miminka na svět, tedy chvíle, kdy si konečně bude užívat společné okamžiky a svátek sv. Valentýna máte tedy v úmyslu slavit s Vaším partnerem v pohodlí domova, možná i proto, že musíte častěji ležet a poslední dobou si tedy užíváte pohodlí své báječné postele? To Vás potom jistě zaujme naše jasně červená mateřská noční košilka vhodná pro kojení  , kterou využijete ve chvílích, kdy tu s Vámi už bude Vaše děťátko.

Moc pěkná je také červeně kostkovaná kojící noční košilka  .

Pryč jsou naštěstí doby, kdy byly v nabídce obchodů k dostání převážně neforemné noční košilky. V Móda Taleti máme i pro milovnice maximálního pohodlí řešení, je jím tato bordó těhotenská a kojící noční košilka s nápisem  .

Do chvíle než tu bude Vaše dítko s Vámi, je ještě spousta času a Vy se můžete cítit maximálně žensky jako ještě nikdy v životě, jste zdravá a šťastná, máte milujícího partnera, který Vás jistě překvapí pozváním někam na chutnou večeři do restaurace? Vyberte si z nabídky našich těhotenských a kojících šatů. Krajka vždy podtrhne jemnost a krásu ženy, platí to i v případě těchto luxusních těhotenských červených šatů s krajkou  .

Milujete jednoduchost? Podívejte se na klasické pouzdrové šaty v červené barvě  .

Jste ráda aktivní a zdraví Vám to dovoluje? Už jste s Vaším partnerem domluvení, že svátek sv. Valentýna oslavíte nějakou pohodovou procházkou a zastavíte se někam do příjemné restaurace, kde výborně vaří, na chutný oběd? Překvapte svého milovaného v outfitu skládajícím se z prodloužené červené těhotenské a kojící halenky v zavinovacím efektu  a moderních modrých džínách  .

Máte raději světlé džíny  ? Nabízíme pestrý výběr těhotenských džínů.

Milujete sukně  ? Vyberte si podle svého vkusu.

Těhotenské a kojící oblečení Móda Taleti v jemných barvách lásky

Milujete barvy, ale hledáte přeci jen něco jiného než klasickou červenou, která je neodmyslitelně spjatá se svátkem sv. Valentýna? Možná spíše jemnější variantu? Malinové těhotenské a kojící šaty  lze úžasně doplnit módními doplňky.

Vaši krásu v těhotenství podpoří tyto jemné růžové těhotenské a kojící šaty  .

Hledáte sportovnější variantu šatů? Tuto jemnou růžovou prodlouženou těhotenskou a kojící mikinu lze nosit i jako šaty  .

Slušet Vám budou také tyto meruňkové těhotenské a kojící šaty se sportovním duchem  .

K dispozici je u nás v Móda Taleti také najdete ve světle růžové variantě  .

Do těhotenského a kojícího šatníku se božsky hodí tato světle růžová halenka  

Tmavě růžová halenka s knoflíky  vypadá krásně nejen ve sportovní variantě s těhotenskými džínami, ale i s těhotenskou

sukní, což je potom velmi ženský outfit. Tuto úchvatnou růžovou těhotenskou a kojící halenku  musíte mít, pokud alespoň trochu propadáte kouzlu růžové barvy.

Je na Vás červená a růžová barva na těhotenském a kojícím oblečení samostatně příliš? Nebojte, v našem internetovém obchodě najdete i oblečení v barevných kombinacích jako je například tato těhotenská a kojící mikina v pomerančové barvě  , jakož i dalších úžasných svěžích, ale i tlumených barev, mezi kterou se řadí černá klasika, již můžete sladit právě s výraznými barvami.

Máte – li ráda sportovní módu, kterou báječně unosíte i ve městě, máme pro Vás pár tipů na jemné kousky jako například 

světle růžovou těhotenskou a kojící mikinu se vzorovanými vsadkami  ,

případně pudrovou těhotenskou a kojící mikinu  .

Okouzlí Vás svěží těhotenská a kojící růžová mikina  

nebo dáte přednost světle růžové těhotenské a kojící mikině s květy  ?

V jakém outfitu těhotenského a kojícího oblečení oslavíte letošní svátek lásky sv. Valentýna Vy?

All comments