Užijte si jaro v těhotenském oblečení z Móda Taleti

Užijte si jaro v těhotenském oblečení z Móda Taleti

Užijte si jaro v těhotenském oblečení od nás z Móda Taleti

Máme obrovskou radost, že se s Vámi můžeme v tomto článku podělit o novinky v našem sortimentu. Kolekce těhotenského oblečení pro období jara je pro vás u nás v Móda Taleti již připravena a můžete si vybrat krásné kousky, které Vás doslova pohladí na duši.

Těší nás Vaše věrnost těhotenskému oblečení Móda Taleti

Těhotenské oblečení od nás z Móda Taleti je oblíbeným společníkem mnoha žen v krásném období, kdy očekávají svá miminka. Nejvíce nás těší, že se k nám vracíte pro nákup nových krásných modelů, ať už decentních a výborně kombinovatelných s častou využitelností či výrazných kousků, jež se stávají perličkou Vašeho těhotenského šatníku, když čekáte svá další děťátka.

Zimu a pošmourné počasí, které je s ní typicky v našich končinách spjato, má v oblibě zřejmě rád málokdo z nás a zvláště pak my ženy. Sníh na horách je krásný, ale ve městě v běžném životě plném shonu jej neoceňujeme. Navíc hrozí nebezpečí uklouznutí a pádů, které mohou mít nepříjemné následky, zvláště v období těhotenství.

Navíc my ženy jsme většinou zimomřivé. Ano, kabáty a další krásné zimní oblečení nás zahřeje, ale jistě raději čerpáme energii ze sluníčka. Tedy už od začátku jara vyhledáváme sluníčko a postupně sledujeme jeho narůstající sílu paprsků. Radostí z tohoto vývoje si krátíme čekání na jaro.

V Móda Taleti pro Vás, naše milé zákaznice, vždy s potěšením vybíráme velmi stylové a kvalitní kousky těhotenského oblečení. Náš sortiment těhotenské módy je nejen trendy, ale současně při jeho výběru myslíme i na to, aby pro Vás bylo oblečení od nás maximálně pohodlné a v co největší možné míře Vám zpříjemňovalo těhotenství. Vy si tak můžete užít radost z očekávání svého dítka naplno bez toho, abyste se cítila nepohodlně.

                                                                  IMG_2931.jpg

Oblékněte jarní kolekci těhotenského oblečení Móda Taleti

Být ženou je někdy sice těžké, ale častěji je to radost, zvláště když si uvědomíme variabilnost ve využívání typu oděvů od šatů, přes sukně, overaly až po kalhoty aj. Oblečení dotváří naši osobnost po celý náš život. Jsme šťastní, že naše oblečení je součástí Vašeho nejkrásnějšího období v životě, těhotenství, které je plné psychických a fyzických změn a je Vaší jistotou pohodlí, jakousi kotvou, na níž se během slavnostních i běžných dní můžete spolehnout.

Zvolte si kvalitu jdoucí ruku v ruce s trendem a pohodlím, vyberte si z naší nabídky těhotenského oblečení Móda Taleti.

Užijte si svoji ženskost v těhotenských a kojících šatech naplno

Šaty jsou velmi ženským kouskem a my v Móda Taleti jich nabízíme v nejrůznějších střizích i barvách mnoho. Vyberete si tedy, pokud jste milovnice elegance, ale i jako fanynka aktivního pohybu, která se vždy chce cítit pohodlně a žensky.

Staňte se vílou v květinových těhotenských a kojících šatech

Užijte si svoji ženskost v těhotenství naplno. Oblékněte květinové šaty. Už se nemůžete dočkat jara? Prohlédněte si tyto naše

květinové těhotenské a kojící šaty s dlouhým rukávem  , které jsou na jaro ideální.

Naprosto božské jsou také květinové šaty s podkladem svěží jemně růžové barvy  . Máte ráda elegantní tmavě modrou barvu?

S květinami jsou tmavě modré těhotenské a kojící šaty  tou správnou kombinací.

Hledáte-li decentní květinový vzor na tmavém podkladu jiné než černé a modré barvy, jistě Vás potěší šaty RIONA v zelené 

či žluté  variantě.

Elegantní těhotenské a kojící šaty košilového typu z Móda Taleti jsou famózní

Košilové šaty ženy milují pro jejich pohodlí, skvělý střih, vynikající materiál a také proto, že jsou jednoduše nadčasové a úžasné.

Stejné je to i u tmavěmodrých  a zelených  košilových těhotenských a kojících šatů ALISON od nás z Móda Taleti.

Do těhotenské a kojící tmavě zelené tuniky TONEA  se také snadno zamilujete. Zvláště pokud hledáte něco mezi těhotenskými a kojícími šaty a těhotenskou a kojící halenkou košilového vzhledu. Tuto tuniku můžete nosit i jako mini šaty.

Šaty s jemným vzorem jsou trendy

Objevte kouzlo jarně zelených těhotenských a kojících šatů  s decentní úpravou střihu, která Vám usnadní kojení

Vašeho děťátka. Tyto vychytávky střihů jsou samozřejmostí u všech našich halenek a šatů i tunik z Móda Taleti.

Vzdušnost a jemnost šatů RAJA v zemitě růžové  Vás určitě osloví natolik, že je budete chtít mít ve svém šatníku.

Velmi příjemnou kombinací vzoru a jednoduchosti jsou také těhotenské a kojící šaty SILVIA  .

Tepláková móda Vám v těhotenství i při kojení poskytne chtěné pohodlí

V posledních letech roste obliba teplákové módy, ať už se jedná o teplákové soupravy, mikinové šaty či samotné mikiny v kombinacemi se sukněmi či kalhoty. Vychutnejte si pohodlí v teplákové módě od nás z Móda Taleti.

V Móda Taleti na Vás čekají například úžasné těhotenské a kojící mikiny ať už v pudrové růžové 

či klasicky černé  nebo tmavě modré  .

Naprosto božská je růžová jemně modrá  tunika 

a fuchsiově růžová tunika  .  

Pohodlí teplákové módy i jen tak při relaxu doma Vám dotvoří teplákové kalhoty  .

Modré šaty LYNN s červenými  i žlutými  detaily využijete nejen při jarních procházkách, kdy si krátíte chvíle čekání na příchod Vašeho miminka nebo už na procházkách s kočárkem, ve kterém si hrdě vezete své děťátko.

V nové kolekci naleznete i jednobarevné šaty například jemně růžové LEYA  ,

ale i halenky se vzory a různými kombinacemi barev jako například TUPI  a další.

Cardigan z Móda Taleti Vás zahřeje nejen na jaře

Jaro je předzvěst léta a tedy období, kdy všichni očekáváme teplo, ale někdy je počasí ještě teplotně nestálé, myslete na to a přehoďte přes sebe

cardigan ETEL v černé barvě  , jimž úžasně dotvoříte každý svůj těhotenský či kojící outfit složené z oblečení od nás z Móda Taleti.

Podělte se s námi o radost z nových kousků od nás z Móda Taleti prostřednictvím fotografií na sociálních sítích, kde nás můžete označit.

All comments