NAVŠTIVTE NÁŠ NOVÝ SHOWROOM MÓDA TALETI

NAVŠTIVTE NÁŠ NOVÝ SHOWROOM MÓDA TALETI

 Navštivte náš nový showroom Móda Taleti v Šumperku na ulici Generála Svobody 37/6 , který vám dopřeje vysoký komfort, soukromí, maximální možné pohodlí, ale samozřejmě i to, nač jste u nás zvyklé, tedy odborné poradenství a pochopení pro vaše potřeby a přání.

Jsme váš parťák v těhotenství, jsme více než jen obchod s těhotenskou módou. Standardem u nás zůstává pestrá nabídka těhotenského a kojícího oblečení na nejrůznější příležitosti, a to jak v showroomu, tak i na našem e – shopu.

Přijďte si užít nakupování těhotenského a kojícího oblečení 

Od začátku března 2023 se na vás a váš doprovod budeme moc těšit v našem novém showroomu v centru města Šumperk, kde vám nabídneme špičkový prozákaznický přístup a soukromí.

U nás si nakupování těhotenského a kojícího oblečení skutečně užijete a tato činnost se pro vás stane, ať už jednorázově či opakovaně, krásným zážitkem, na který budete i po dlouhé době ráda vzpomínat. Věříme, že nás navštívíte později i jako doprovod své těhotné kamarádky, které nás doporučíte.

Na co se můžete těšit? 

Nestyďte se zazvonit na náš zvonek u vstupních dveří, jsme vám k dispozici PO - PÁ od 8:00 hod. do 20:00 hod. Po předchozím telefonickém objednání se vám bude věnovat přímo naše paní majitelka, s níž se můžete dohodnout na čase, který vám vyhovuje.

Po zazvonění vstoupíte do velmi příjemného prostředí prvorepublikové vily, již je zařazena do programu Po stopách malé Vídně 

Zmíněný program uvádí o budově, kde se nachází náš nový showroom následující informace – Oberleithnerův palác je honosný palác z roku 1887 ve stylu vrcholícího historismu s nádhernou novorenesanční fasádou a výpravnými interiéry, zejména honosnou schodišťovou halou obloženou istrijským mramorem. Nechal si jej postavit E. Oberleithner s manželkou Paulinou, podle návrhu vídeňského architekta Karla Mayredera. K objektu patřila rozlehlá okrasná zahrada s romantizujícími hospodářskými objekty. Po roce 1945 sloužil objekt vojákům, později v něm byla mateřská škola.

Příjemné prostředí je samozřejmostí 

Do našeho nového showroomu můžete přivést jako doprovod i svého partnera, kamarádky či jiné blízké lidi. Sami moc dobře víme, že výběr těhotenského oblečení si žádá čas a příjemnou atmosféru, protože těhotenství je období nejrůznějších změn těla i duše ženy a není pro ni často snadné se rozhodnout vybrat oblečení.

Navíc se k těhotenství váží obavy a velké množství různých otázek, což je ale obvyklé, a proto je přítomný nejen náš skvělý personál, ale také po předchozí telefonické dohodě naše paní majitelka (máma 3 dětí, která ovládá odborné poradenství pro výběr těhotenského a kojícího oblečení). Naše paní majitelka je vnímavá žena, s níž naše zákaznice rozebírají své radosti i obavy a ty jsou možná podobné jako ty vaše, nejste v tom sama.

Naším přáním je a vždy stále bude, dopřát vám co nejpříjemnější prožitek z nákupu těhotenského a kojícího oblečení, protože si plně uvědomujeme, jak je těhotenství a kojení jedinečné období v životě ženy.

Přiveďte s sebou svůj doprovod 

Proč přivést svůj doprovod? Nakupování oblečení si my ženy často více užijeme v přítomnosti svých blízkých, které tato aktivita baví.

Samozřejmě chápeme, že někdy nastanou situace, kdy to tak vyjde, že přijdete i s doprovodem, který se pomocí rad, tipů a názorů příliš aktivně do vašeho nakupování těhotenského a kojícího oblečení zapojovat nechce, to ale vůbec nevadí. Je vám k dispozici náš zkušený odborně vyškolený personál, který udělá maximum pro vaši spokojenost a zodpoví všechny vaše dotazy. Jsme tu pro vás!

Ať už přijdete se svým milovaným partnerem, kamarádkou či nějakou příbuznou nebo příbuzným, čeká na vás krásné prostředí, atmosféra a pohodlné posezení. Samozřejmostí je soukromí a diskrétnost. Uděláme, co je v našich silách, abyste se u nás v showroomu Móda Taleti cítili se svými blízkými jako na návštěvě u blízkých přátel. V příjemné atmosféře si můžete prohlédnout, vyzkoušet a vybrat krásné modely těhotenské a kojící módy podle posledních módních trendů.

Dovolíme si připomenout, že u nás najdete i společenské modely, které mají decentní úpravy jako zipy apod., zajišťující pohodlné kojení vašeho dítka, stejně jako všechny produkty od nás.

Děti jsou u nás také vítány 

Když jsme u zmínky dětí, přiveďte je s sebou, myslíme i na ně. V průběhu období těhotenství se každé ženské tělo mění a vy chcete a zřejmě i potřebujete si nakoupit padnoucí a pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně i přitažlivě, ale máte malé dítě a nemáte pro něj hlídání a vidíte v tom problém, nyní už nemusíte.

Najdete u nás i bezpečný dětský koutek plný hraček, které podpoří rozvoj vašeho dítka, zabaví jej a udělají mu radost pro chvíle, než vy si u nás v Móda Taleti vyberete krásné oblečení, ať pro období těhotenství či kojení nebo oboje.

Nebude pro nás žádným překvapením, pokud se svým dítkem přivedete i dospělý doprovod a ti dva spolu nadšeně skončí v našem dětském koutku, který jsme pro vás, naše zákaznice, připravili a maximálně si to užijí.

Kontaktujte nás pro objednání si termínu setkání u nás v novém showroomu Móda Taleti.

All comments