Zamilujte se do těhotenského oblečení Móda Taleti

Zamilujte se do těhotenského oblečení Móda Taleti

Velkým únorovým tématem je emoce láska, je tomu tak protože 14. února má svátek sv. Valentýn. Tomuto svátku se obvykle přezdívá svátek všech zamilovaných.

Kdo byl sv. Valentýn?

Mnoho lidí si i dnes ještě stále myslí, že svátek sv. Valentýna pochází z Ameriky. Není tomu tak. Tento svátek pochází dle všeobecně známých a šířených pověstí z Itálie.

O sv. Valentýnovi kolují dvě pověsti, ta známější tvrdí, že tento muž byl knězem v Itálii v době vlády císaře Claudia II. a přes jeho zákaz oddával mladé vojáky. Císař měl totiž za to, že vojáci, kteří jsou ženatí, nejsou tak schopnými vojáky jako ti, kteří jsou svobodní, a proto byl proti sňatkům. Svatý Valentýn žil dle pověsti okolo roku 290 n.l. a právě 14. února byl zatčen, uvězněn a popraven a na jeho počest se údajně slaví Valentýn.

Pravdou ale je, že u nás v Česku svátek sv. Valentýna nemá takovou tradici jako v zahraničí. Proč si ale neudělat radost při každé příležitosti i u svátků zahraničních, převzít je a užít si radost, která se k nim váže, zvláště v této nejisté a náročné době?

Inspirujme se čímkoliv kladným, co nás potěší, protože jak se říká, kdo má zdravou duši, má obvykle zdravé i tělo. Fyzické i duševní zdraví jdou ruku v ruce. Je známé, že duševní zdraví je velmi důležité a každá radost jej výrazně posílí.

Láska k módě

Láska má mnoho podob, to je vcelku známá věc, ale jako žena mi jistě dáte za pravdu, že jedna ze životních lásek je ta k módě, a to v každém našem životním období. Nebojte se být krásná i v jednom z nejkrásnějších a nejdůležitějších období pro nás ženy, v těhotenství.

My v Móda Taleti vás, naše zákaznice, máme moc rádi, přemýšlíme, čím bychom vám udělali radost, co by vás potěšilo, jaké oděvy a doplňky vám nabídneme. Hodně pečlivě a s empatií pro vás vybíráme sortiment těhotenské módy, protože sama vím, že období těhotenství je sice krásné, ale může být mnohdy i velmi náročné období, které doprovázejí časté změny nálad mnohdy pramenící z obrovského množství změn, kterými žena právě v těhotenství prochází.

                                                                         Těhotenství.jpg

V Móda Taleti pro vás děláme maximum, abychom vám těhotenství zpříjemnili, a to nejen obsahem naší nabídky těhotenského oblečení, ale i doporučeními a inspirací.

Nebojte se ženskosti a buďte za dámu

Milujme své tělo, zvláště pak v období těhotenství, buďme pyšné na to, že jsme ženy s tvary, které k nám patří a které se v tomto období vyvíjí, a to proto, aby naše děťátko mělo prostor na svůj vývoj a růst, prezentujme se tedy sebevědomě v šatech. Že je pandemie? Buďme připravené na jednodušší časy. Že jsou podle vás v nedohlednu? Udělejte si radost pouzdrovými šaty MIRIAM , protože být upravené můžete být i při cestě na poštu či jiných pochůzkách, které je třeba vyřídit.

Propadněte kouzlu těmto elegantním šatům NATHY .

Velmi žensky budete vypadat i v těchto šatech BLUFI .

Obrovskou výhodou všech těchto šatů je, že jsou vhodné k různým typům obuvi, nejen lodičkám.

Máte v úmyslu cítit se nejen žensky, ale udělat radost i svému partnerovi, pak vás jistě potěší nabídka těhotenských a kojících podprsenek, mezi kterými najdete i kousky ve vášnivé bordó barvě .

Nejen červená barva podtrhuje ženskost

Jak jsem připomněla výše, my v Móda Taleti, vás naše zákaznice máme opravdu rádi. Dokážeme také pochopit, že možná jste sice krásná žena, která již má těhotenství za sebou, další neplánuje, ale chce radost udělat své kamarádce, či jiné blízké ženě koupí nějakého dárku. Přijměte pozvání na návštěvu sekce Valentýnské dárky na našem webu a nechte se inspirovat. 

Jak jsem již zmínila, mám za to, že láska má mnoho podob a jejím největším přínosem je, že řadí k radostným a kladným emocem. Inspirací a tipem na dárky jsou jistě i naše další články na našem blogu, ale také rozsáhlá nabídka těhotenského oblečení, přehledně seřazená, do kategorií tak, abyste si pohodlně vybrala dárek či více dárků.

Chcete udělat radost sama sobě, ukázat i prostřednictvím oblečení, že jste milující a milovaná žena? Těhotenské oblečení od nás z Móda Taleti je tou správnou volbou. Zasloužíte si to. Pokud si nejste jistá například výběrem správné velikosti podprsenky, koukněte na tyto naše články, nebo nám rovnou napište, či zavolejte a pamatujte…Jsme tu pro Vás.

Buďte šik při relaxování doma

Uvědomujete si jak důležitý je spánek, zvláště nyní, když jste těhotná? V tom případě mám pro vás skvělou zprávu, v naší nabídce najdete také různé noční košile , které jsou vhodné i na relax doma během dne.

Podělte se s námi o radost z nového kousku od nás z Móda Taleti, do kterého jste se nově zamilovala, prostřednictvím fotografie na sociální síti Facebook, nebo Instagram.

All comments