OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl IV.

OBLÉKÁME SLAVNÉ MAMINKY. PODÍVEJTE SE, JAK JIM TO SLUŠÍ. Díl IV.

Bikiny fitnesska Veronika Šimíčková

Veronika je sportovně založená a zdravě žijící žena, která se věnuje fitness. Její pokroky, návody na cvičení a tipy, jak žít zdravěji, můžete sledovat na instagramu, kde je velice aktivní. Aktuálně očekává prvního potomka, dcerušku, která bude jistě stejně krásná jako maminka.

Veronika si z našeho sortimentu, jak jinak vybrala hlavně sportovní oblečení. I v těhotenství totiž nepřestává být aktivní. Aby jí cvičení lépe šlo, vybrala si u nás třičtvrteční vzorované legíny Klaudia s vysokým pasem překrývajícím bříško, černé šortky a pohodlné spodní prádlo. Černé šortky mají taktéž vysoký pružný pas, díky kterému, i když se Vám při cvičení vyhrne tričko, zůstanou citlivé partie zad v teple.

Kojící podprsenku Mama Daily bez kostic jistě využije i po porodu, neboť jsou v horní části košíčků praktické klipy, pomocí nichž lze rychle a snadno sejmout vrchní látku a je možné začít kojit. K podprsence jsou samozřejmě k dostání i stejně barevné kalhotky zdobené černou krajkou. Jako další oblékla světle růžové těhotenské šaty Lilian, které doplnila bílými botaskami. Tyto šaty jsou díky modernímu asymetrickému střihu uzpůsobeny pro rostoucí bříško. Unosíte je dokonce i v pokročilejším stádiu těhotenství.

Zpěvačka Veronika Šebíková ze Superstar

Veronika se účastnila pěvecké soutěže Superstar, kde se dostala až do TOP dvacítky. V současné době se ale místo budování kariéry věnuje především svým dětem. A je vidět, že ji rodina činí šťastnou. Jen se podívejte sami! Na fotkách také můžete spatřit oblečení z našeho e-shopu.

Slovenská blogerka Silvia Cisariková známá jako Sissque

I tato překrásná slovenská blogerka Silvia připomínající Barbie panenku si u nás vybrala! Své těhotenské bříško oblékla do modrých riflí se zvýšeným látkovým pasem a potrhaným efektem. K nim zvolila bílou košili a kontrastní černou podprsenku Flow soft, kterou zdobí strappy pásky a nádherná kvalitní černá krajka. Podprsenka je samozřejmě uzpůsobena k rychlému a diskrétnímu kojení, díky klipům u ramínek.

Česká modelka a Česká Miss World pro rok 2013 Lucie Kovandová

Cestu si k nám našla i úžasná a překrásná Lucie Kovandová, která se stala Czech Miss World pro rok 2013. V létě se provdala a nyní čeká první dítě. Své těhotenské bříško na sociálních sítí předvedla v našem pohodlném podzimním kabátku Huggo, který lze velice snadno kombinovat s ostatními kousky v šatníku. Huggo má totiž skořicově hnědou barvu, jež se perfektně hodí jak k neutrálním barvám, tak k třeba k okrově žluté, bordové nebo petrolejové.


Jako další kousek si u nás Lucka vybrala modré a šedé těhotenské tričko Saskie. Jedná se o pohodlnou kojící halenku z bavlněného úpletu, kterou využijete i v době kojení. Vybavena je skrytým otvorem v dekoltu, jež překrývá vrstva látky. Tu stačí odhrnout a hned můžete svého drobečka začít kojit.

Miss Earth 2012 Tereza Fajksová

Terezu Fajksovou můžete znát jako úspěšnou modelku a oddanou maminku roztomilé Lilien. K ní se po novém roce přidá malý bráška, který doplní rodinu o nového člena. Z profesního života je pro Terezku bezpochyby největším úspěchem vítězství v mezinárodní soutěži Miss Earth 2012.

Tereza naše oblečení nosila již v minulosti. A právě i v době svého druhého těhotenství sáhla po našich modelech, z čehož máme velkou radost. V první řadě vám na ní chceme představit krásné a pohodlné pončo lemované kožešinkou, které vyřeší všechny vaše obavy, do čeho se v zimě s těhotenským bříškem obléct. Tento módní kousek, který máme i v béžové variantě, nejen skvěle padne každé postavě, ale je také perfektně kombinovatelný. Sladit ho můžete s čímkoliv, neboť si skvěle rozumí se všemi barvami. A pro to, abyste pončo mohla nosit, nemusíte být nutně těhotná.

Druhému modelu, který na Terezce Fajskové můžete vidět, vévodí teploučký vlněný kardigan Megg. Ten máme v několika dalších odstínech, takže věříme, že si u nás vybere každá dáma. A opět pro jeho nošení nemusíte být těhotná. Tento dlouhý rozevřený kardigan vám bude příjemně sedět i mimo těhotenství. Dovede dokonce krásně zakrýt i nějaké to kilo na víc. :-) 

..a to je prozatím vše. Doufáme, že se budeme moci zanedlouho podělit o další slavné maminky. :-) 

All comments